- 31 Maj 2009, 18:31
Mene osebno spuščeni psi niti ne motijo, sem pa mnenja, da bi morali biti privezani tam kjer je dosti ljudi. Tudi sam ima psa, ki je večinoma odvezan, prvič zato ke je šolan in uboga na komando, drugič pa zato ker je že star in počasen. Vem tudi, da lahko pes dobi kakšen preblisk in nehote stori kaj nepričakovanega, zato tudi jaz pri srečanju s kakšnimi ljudmi ali drugimi psi svojega primem, da slučajno ne preseneti.
Med tekom tudi srečujem pse, ki pa so dostikrat odvezani, vendar se s tem ne obremenjujem prveč, sem pa pripravljen na kakšno presenečenje. Če pa se zgodi, da me kakšen pes kakorkoli ugrizne ali celo samo uščipne z zobmi, pa ta pes hkrati še ne bo privezan, potem bom pa brez pomisleka tožil lastnika in zahteval odškodnino in to samo zato da bo lastnik dobil lekcijo, da psa pa le ni tako težko poprijeti ko je treba.
Med tekom tudi srečujem pse, ki pa so dostikrat odvezani, vendar se s tem ne obremenjujem prveč, sem pa pripravljen na kakšno presenečenje. Če pa se zgodi, da me kakšen pes kakorkoli ugrizne ali celo samo uščipne z zobmi, pa ta pes hkrati še ne bo privezan, potem bom pa brez pomisleka tožil lastnika in zahteval odškodnino in to samo zato da bo lastnik dobil lekcijo, da psa pa le ni tako težko poprijeti ko je treba.