vaše tegobe, vprašanja, nasveti in odgovori - o preventivi in kurativi...

Moderator: Z*

Uporabniški avatar
 Miroslav
Danes sem ponovil včerajšnjo varianto. Par sto metrov sem hodil, par sto metrov pa tekel. Z minimalkami Vivo Neo. Na začetku je kar bolelo koleno med hojo in tekom, potem pa vedno manj. Zadnji kilometer in pol pa nič več. Pa ne vem, ali zato, ker sem se spet sezul, ali pač kar tako. Tudi še nekaj časa po teku me ne boli nič. Potem pa počasi spet začne.
:?:
Mogoče pa bo treba z lahkimi treningi regenerirat koleno.
Jaz mislim, da sem si koleno poškodoval zaradi pretiravanja s treningi, ker sem tekel vsak dan in povečal mesečno kilometrino za enkrat.
Vsaka šola nekaj stane. Mi je dalo za mislit, tako da bom sedaj ubral čisto drugačen pristop k teku. Pa uro sem upokojil in vse tabele statistike zbrisal iz računalnika.
Sedaj bom tekel le še za užitek. Ko mi bo in koliko mi bo. Brez ciljev. Naravno. Večinoma bos...
8)
Uporabniški avatar
 polpiskra
:shock: obrno nov list, bravo.

Miroslav kje si pa minimalke nabavil? Mislim, da bom šel kar po tvojih stopinjah.
Uporabniški avatar
 Miroslav
polpiskra napisal/-a::shock: obrno nov list, bravo.

Miroslav kje si pa minimalke nabavil? Mislim, da bom šel kar po tvojih stopinjah.

Pri Maratoncu v Kranju - na bazenu. (uporabnik TF Rollback)
Odkar jih imam, hodim samo še v njih. Uporabljam jih za hojo, vožnjo...
Ko obujem spet stare copate imam občutek, kot da obujem gojzarje. :roll:
Pokliči ga in začni uživat!
http://bositek.si/
:clap:
Uporabniški avatar
 polpiskra
Hvala za kontakt.
Sem si shranil stran.
Za mano sta prva dva dneva in kak kilometer bosonogega teka. Malo bos, malo pa kar v šolskih copatih. Bom kar te sprobal pa da vidim kako daleč pridem za 9€.
Super je, pa kolena nič ne bolijo. Kot da jih sploh ne obremenjujem. Čutim pa liste :D in vsak kamenček. Zato pa noge bolj previdno polagam. Zastonj akupunktura. Jupi.

Zgleda se tu skriva rešitev za moja kolena.
Uporabniški avatar
 Miroslav
RTG levega kolena pokazal:
- kronična entezopatija na pogačici,
- sklepna špranja ohranjena.
Dobil 10 fizioterapij z magnetno terapijo.
Dobro, da ni hujšega.
:roll:
Dobra šola za naprej. Treba se bo držat v mejah zmogljivosti telesa in se ne primerjat z boljšimi. In jih ne probat posnemat!
Projekti kot 100 dni teka prez pavze niso zdravi za nas, ki nismo navajeni takšnega tempa.
Ni čudno, če se telo upre.
Vsako slabo je za nekaj dobro.
Če glava ne zna postaviti meje, jo pa postavi telo!
:?

Polžki, se vam lahko pridružim?
:D
Uporabniški avatar
 Miroslav
Nekaj čudnega se mi dogaja. :shock:
Včeraj sem cel dan sedel v službi, koleno me je cel dan bolelo, kljub počivanju in še danes zjutraj, tako, da sem komaj hodil. :( Potem sem šel kljub bolečini tečt okoli 5 km v bosonogi tehniki in tudi bos. Med tekom me je bolečina počasi spustila. Cel popoldan me nič ni bolelo. :D
Moralo bi biti ravno obratno. :?
Ne razumem več. :roll:

Je pa fajn, če bom lahko s tekom pozdravil koleno. :juhuhu:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA