- 12 Mar 2012, 12:57
Danes sem ponovil včerajšnjo varianto. Par sto metrov sem hodil, par sto metrov pa tekel. Z minimalkami Vivo Neo. Na začetku je kar bolelo koleno med hojo in tekom, potem pa vedno manj. Zadnji kilometer in pol pa nič več. Pa ne vem, ali zato, ker sem se spet sezul, ali pač kar tako. Tudi še nekaj časa po teku me ne boli nič. Potem pa počasi spet začne.
Mogoče pa bo treba z lahkimi treningi regenerirat koleno.
Jaz mislim, da sem si koleno poškodoval zaradi pretiravanja s treningi, ker sem tekel vsak dan in povečal mesečno kilometrino za enkrat.
Vsaka šola nekaj stane. Mi je dalo za mislit, tako da bom sedaj ubral čisto drugačen pristop k teku. Pa uro sem upokojil in vse tabele statistike zbrisal iz računalnika.
Sedaj bom tekel le še za užitek. Ko mi bo in koliko mi bo. Brez ciljev. Naravno. Večinoma bos...

Mogoče pa bo treba z lahkimi treningi regenerirat koleno.
Jaz mislim, da sem si koleno poškodoval zaradi pretiravanja s treningi, ker sem tekel vsak dan in povečal mesečno kilometrino za enkrat.
Vsaka šola nekaj stane. Mi je dalo za mislit, tako da bom sedaj ubral čisto drugačen pristop k teku. Pa uro sem upokojil in vse tabele statistike zbrisal iz računalnika.
Sedaj bom tekel le še za užitek. Ko mi bo in koliko mi bo. Brez ciljev. Naravno. Večinoma bos...

Kar me ne ubije, me okrepi!