- 11 Mar 2014, 13:42
Draga Mojca!
Na tem mestu te moram popravit. Midva sva zelo vesela, da naju z Raziskovalcem vzameš na trojke. Kako bo s časom bomo videli na cilju. Predvidevam, da v skladu z dnevno formo vseh treh skupaj.
Torej naj te ne skrbi, da boš najšibkejša. 
Morda si pa potrebovala pavzo. In tudi to, da si menda sedaj bolj "lena" (v kar jaz iskreno dvomim).
Mislim, da tale izgovor ne bo pomagal. In na trojkah sploh ne moreš delat sramote.
Vsak prihod v cilj je zmaga za trojko ne glede na čas in težave na poti.
Življenje je silno zanimiva reč. Polno sprememb in nenadnih preobratov. V vojski bi rekli, da se prilagajajo razmeram na terenu. Cilj je jasen, pot je lahko zelo zavita in polna presenečenj.
Skupni tek in varstvo bi se dalo kombinirat.
Lp, orazni slon
MojcaZ napisal/-a:Špela, hvala za odgovorRavno v tem je fora, da sem povabljena samo se bojim, da bom jaz letos tisti najšibkejši člen in da ne bom zmogla
Letos res še nisem tekla več kot 12 km in niti nimam volje in energije.
Na tem mestu te moram popravit. Midva sva zelo vesela, da naju z Raziskovalcem vzameš na trojke. Kako bo s časom bomo videli na cilju. Predvidevam, da v skladu z dnevno formo vseh treh skupaj.

MojcaZ napisal/-a:Škoda, pa se dostikrat vprašam, le kako sem lahko jaz pretekla maraton, če pa mi sedaj nea gre nikamorNikoli več ne bom imela dolge pavze, največ 2 tedna in nič več. Kajti ta pavza
Morda si pa potrebovala pavzo. In tudi to, da si menda sedaj bolj "lena" (v kar jaz iskreno dvomim).
MojcaZ napisal/-a: takrat natrenirala, da ne bom delala Razyu in Slonu sramote na trojkah. Najraje bi rekla, da sploh ne grem ker letos mi res ne gre.
Mislim, da tale izgovor ne bo pomagal. In na trojkah sploh ne moreš delat sramote.

MojcaZ napisal/-a:Doma sedim na sobnem kolesu in nergam zakaj je tako in zakaj ni po moje! Zakaj sploh planiram, če pa ON obrne drugače?! Zakaj me nima rad?! In takšne "glupe" stvari.
Življenje je silno zanimiva reč. Polno sprememb in nenadnih preobratov. V vojski bi rekli, da se prilagajajo razmeram na terenu. Cilj je jasen, pot je lahko zelo zavita in polna presenečenj.
Skupni tek in varstvo bi se dalo kombinirat.

Lp, orazni slon
Eto, mojih 5 dkg pasje radosti.