vaše tegobe, vprašanja, nasveti in odgovori - o preventivi in kurativi...

Moderator: Z*

Uporabniški avatar
 mihaperme
tamy napisal/-a:hehe,meni se pa to zdi ze cisto ok.saj se navadis.glavno,da je punca zadovoljna.

Zdej bom pa moral res razmisliti, če bi dal svoj kožušček dol. Ti kot ženska mi lahko svetuješ, s katero tehniko bi jih dal dol, pa da ne bi tako hitro zrasle.
Uporabniški avatar
 Filipid
Tudi jaz imam trenutno neporaščene noge :oops:. Bo treba probat kako je tekati s takimi nogami, če je kaj manj upora ter če si kaj bolj hiter :wink: .

En predlog ti lahko jaz dam, sam ima gotovo Tamy boljšega :wink: .

Ne Tamy :nono:, ženske imajo prednost :wink: .

starejsi tudi! :lol:

hehe,kaksen predlog...ja ne vem,kaj naj recem.. :oops: cisto navadno si obrijes noge,pa je.zrastejo itak hitro,se posebej moskim.pa pazi,ker te bo pikalo.
 dpop
tamy napisal/-a: cisto navadno si obrijes noge

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Pa zakaj hudiča bi si noge bril... še po obrazu se mi ne da...
pa bom še noge... svašta!!!!

In kaj bom pridobil s tem... aerodinamiko??? spolzkost????
plovnost??? libido???

Ljudje moji... če bi me Bog hotel "gladkega pa sluzastega" potem
bi me naredil majhneg, zelenega... pa regljal bi!

Hvala za nasvet... ampak ne bi!

LP Darko

P.S. Ženske se brijejo potem si pa kupujejo krzno... ABSURD!
 aleksander
Pri gorskih in tudi drugih tekih v spomladanskem in jesenskem času poraščenost še kako prav pride glede na temperature :twisted: :twisted: ,pa še izgovor je da lahko čez poletje malo zabušavamo :wink: :wink:

Pa še bi se kaj našlo..... :twisted: :wink:

LP
Uporabniški avatar
 mihaperme
tamy napisal/-a:cisto navadno si obrijes noge,pa je.zrastejo itak hitro,se posebej moskim.pa pazi,ker te bo pikalo.

Al priporočaš britje ali depilacijo. Sej a ni tako, da pol ne pika se namažeš s kako kremo? Mate ženske pa srečo, ali pa mi veliko smolo da nam rastejo hitreje. Si bom moral kar brivni aparat kupit :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 mihaperme
tamy napisal/-a:sama si z birtvico,ne vem,depilacija mi ne potegne..

Jaz če se bom obril, kar se še nisem odločil se bi moral prej z mašinco, drugač bom porabil vse britvice pri hiši :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 H2O
no, po tem kar bom napisala bom sigurn izobčenka foruma, če že nisem zdaj hehe
torej, kaj za boga svetega se obremenjujete s tem kaj si drugi (netekači) mislijo o vas. v življenju delaš pač tisto kar ti odgovarja, če le ne škodi drugim. simple as that. meni osebno so pobriti moški SEXY! :D zlo SEXY! :D full SEXY! :D pa še higienično je. tko. zdaj me pa proglasite za čudakinjo in izobčenko :cry: sploh pa je lubčkat neobrito kožo velik bolj prijetno. tko! a sem šla predaleč? :oops:
sicer pa priporočam depilacijsko kremo VEET :wink: elegantna zadevca :wink:
Uporabniški avatar
 mihaperme
H2O napisal/-a:sicer pa priporočam depilacijsko kremo VEET :wink: elegantna zadevca :wink:

A tudi za "močnješe" dlake. Zame pravijo da mam noge k srnca, sam ne tako lepih ampak tako kosmate. :oops: :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA