vaše tegobe, vprašanja, nasveti in odgovori - o preventivi in kurativi...

Moderator: Z*

Uporabniški avatar
 Fotr
borisvel napisal/-a:Popustov je kar nekaj možnih, poglej v
http://vitamini.finechance.com/pogosta_vprasanja.htm

Kar se sponzoriranja tiče še ne bo šlo, šele začenjamo s to dejavnostjo. So pa cene ugodne ( glede na mojo analizo), to pa tudi nekaj pomeni.

No ja, takih sporočil smo pa že navajeni. Mogoče bi bilo odpreti rubriko "Pogosti odgovori oglaševalcev". Popusta posebno za člane TF torej ni, demonstrirat izdelke ne bi prišli, sponzorirali ne bi, po tvoji analizi so cene ugodne, po moji analizi niso, šenkali ne bi nič...tako trgujejo preprodajalci...
 borisvel
Kakšnih sporočil ste navajeni, ne poznam.

Jaz sem samo korektno in konkretno odgovoril na vprašanje, kje se lahko dobi glucosamine sulfat v obliki tablet. Če jih bo pa kdo kupil, je čisto njegova, osebna, svobodna izbira.

Kregat se pa ne mislim.
Uporabniški avatar
 Tatjana
Po mojih izkušnjah je daleč najugodnejša tale spletna trgovina http://www.bodybuilding.com/store/ in npr. naslednji glukozamin (glede na kvaliteto/ceno) http://www.bodybuilding.com/store/un/glucos.html. Na prvi pogled zaradi malo večje poštnine morda niti ne zgleda ugodno, ampak če se naroči večja količina, se pa zelo izplača, ker so tako prijazni, da priredijo račun na paketu tako, da ga carinska pošta ne odpira in ne carini :D
Jaz sem npr. ravno danes dobila za več kot $150 stvari, pa je bil na paketu prilepljen račun za $32 :lol: in nisem plačala zraven čisto nič - tako velik nakup pri npr. Amazonu te zna pa še dodatno udariti po denarnici.
Uporabniški avatar
 INOT
Zdaj se pa le pazi Maja,se boš norca iz carine delala :evil: :nono: .pridemo tudi na dom haha :twisted:
Uporabniški avatar
 Tatjana
:oops: Inot, ne da si carinik?
Uporabniški avatar
 INOT
Vprasanje ni nagradno ugibas pa lahko samo enkrat :twisted:
Bi pa bil vesel ce bi mi po ZS poslala nekaj podatkov oz cen tega kar jemljes,ker tudi sam redno jemljem glukozamin in podobne zadeve,ampak vse kupujem sproti.Hvala!
 laufar
Jest sm že nekej naroču, cene so kr ugodne, bomo videli kaj in kdaj bom dobil! Ne vem pa zakaj bi morali dajati ne vem kakšne popuste samo zato, ker so tu objavili naslov, saj smo sami spraševali kje bi se dalo to kupiti!

Edino, če je pa to privat forum, potem pa ja, potem naj jim lastnik zaračuna!
 laufar
Naročeno sem dobil točno v 10 dneh, cene so solidne,torej navali narod! 8)
Uporabniški avatar
 mirko1
ker si nov na forumu te lepo pozdravljam.sigurno pa še ne veš da na tem forumu če hočeš kaj prodat,poteka delicitacija :D ,kar pomeni da ti jaz sedaj za to tvojo stvar ponujam 4000sit,skupaj s stroški pošiljanja.sedaj pa ne čakaj preveč časa,da ne pride naslednja ponudba. 8)
lp,mirko
 laufar
Za 10.000 dobiš 180 kapsul po 1000mg, tko da si predrag! 8)
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

No pol bi morala biti cena nekje cca. 2.500 sit - 3.000 sit.
Uporabniški avatar
 mirko1
po pol leta zapravljanja denarja za glukozamin,je stanje s koleni isto kot je bilo.pomagala ni niti fizioterapija,ultrazvok,masaže pri kiropraktiku,razne kreme....tako moja žena že tretje leto ne teče brez bolečin v kolenu.če ima kdo kakšen dober predlog...,če pozna kdo kakega(tudi privat)dohtarja,ki se zna potrudit tudi pri takem hudem primeru,mi prosim svetujte.hvala,v imenu moje žene beti.
lp,mirko
 Marko M
Glukozamin ne bo pomagal, če ne odpravite vzroka poškodbe: največkrat je lahko vzrok slaba tehnika teka, pronacija ali supinacija stopala, pri ženskah so poškodbe pogostejše zaradi njihovega morfološkega statusa ali pa težje poškodbe, meniskus, kolateralne vezi.. v najhujših primerih obraba hrustanca, križne vezi...
Teči z bolečinami ne pomeni nič dobrega saj so bolečnine znak, da je nekaj hudo narobe.
Zato najprej odkriti vzrok za poškodbo, bolečine nato pa poškodbo sanirati. saj sem izvedel že veliko rehabilitacij v sodelovanju z dr. Srojnikom (FŠ) in dr. Srtažarjem (ortopedska klinika) vendar smo najprej diagnosticirali vzrok za poškodbo nato operativni poseg, če je bil potreben in rehabilitacijo. Vse rehabilitacije so bile uspešno zaključene.
Veliko se da napraviti brez artroskopije ampak samo, če vemo zakaj in iz kje izvira bolečina, kaj je njen vzrok.
Uporabljati glukozamin, brez da bi vedeli kakšna je narava poškodbe je nespametno saj zadeva ni sanirana.
BERI: vzrok - sanacija - rehabilitacija - šport!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA