Jaz sem kolesar, a si ne brijem nog, je pa res, da nisem iz tiste vrste kolesarjev, katere vecinoma poznate, ampak tistih precej bolj adrenalinske sorte, ki smo vec v zraku kot na tleh
No da preidem k bistvu... Eden od pobritih zagrizencev je glasno vztrajal, da je treba noge brit - se posebaj taki kot sem jaz, ker imam kljub zascitni opremi velikokrat razbite noge. Ko sem ga vprasal, zakaj se nihce od njih ne brije tudi po rokah (poskodbe na rokah so namrec prav tako izredno pogoste - ce pogledate kolesarje na koncu Toura jih ima odrgnine na rokah 75% tistih, ki so padli) je pa kar utihnil in zacel pogovor speljevati na druge teme, jasno je potem prisel z masazo na dan... Tu se pa strinjam, kajti mene boli ob nekaterih vrstah masaze po nogah, ker te pac kocine cukajo.
Kaj je pa bolj estetsko bi se pa dalo razpravljati, pac vsake oci imajo svojega malarja, moskim se gre predvsem zato, da ustrezajo zenskim ocem (no ja vsaj vecini

)
Na koncu gre, kot je ze nekdo rekel, za pripadnost doloceni skupini in to mislim da je kar velik faktor, saj se brijejo tudi rekreativci, ki nimajo masaz, pa tudi padci jim niso ravno v navadi tako da...
f.