En moder noht sem odkrila, prav hinavsko se je kdo ve kako dolgo skrival pod lakom.

Skoraj ne verjamem, da bi bil od "pretiravanja", saj se še vedno pridno držim trinajsttedenskega programa, največ sem pretekla pol ure v kosu, skupaj do zdaj največ 55 minut (z vmesno hojo), pa še do tja sem lezla lepo počasi postopoma. Ene dvakrat sem sicer čutila bolečino (no, bolj pritisk) na palcih (obeh), vendar sem to doživela že kdaj prej, predvsem po kakšni hoji navzdol, ampak se je do sedaj še vedno izteklo brez barvnih učinkov. V mojem primeru pripisujem krivdo supergam. Ker sem itak nameravala kupiti nove, sem to naredila kar zdaj. Nisem se stegnila do tistih Mizuno, ki so mi migale, so kar drage - si jih moram še prislužiti. Sem pristala pri enih luštnih ASICS gel, ki lepo primejo, da spredaj ne nabijam s prsti, pa ker tako lepo primejo okrog narta sem kupila nekaj rezerve pri številki. Da lahko migam s prsti (tud Piki Nogavički je blo to všeč). Danes sprobani prvič, obnesli so se krasno.
Tisti moder noht bom pa do nadaljnjega barvala z meni ljubšimi odtenki, pa bo. Tukaj smo punce za spoznanje v prednosti

O žuljih pa ne vem nič in bom čisto srečna, če bo pri tem ostalo. Če slučajno ne bo tako, pa vem, kam se obrnit.