- 03 Okt 2008, 12:50
Od začetka leta imam vseskozi težave, večino me je mučil išias v križu in stalen, pekoč občutek v desni ritnici, ter bolečina v desnem kolku. Počival sem dva meseca in delno saniral zadevo, sedaj pa se je vse skupaj ponovilo in to mesec (sedaj samo še tri tedne) pred LM. Poleg ostalega pa so se mi pojavile še bolečine v goleni, ne vem točno ali vnetje pokostnice ali mogoče stres fraktura goleni. Moram povedati, da sem pronator in tudi uporabljam copate z oporo in to modele, ki so mi bili svetovani v TS glede na moj slog teka. Zadnji vikend sem bil na tečaju Urbana Praprotnika, kjer smo se tudi snemali in ugotovil sem, da kljub "ustreznim" copatom še vedno kar precej proniram na desno nogo, torej nogo s katero imam težave. Zanimivo, da sem na testiranju v TS proniral znatno več z levo nogo
in tudi po občukih v obutvi imam levo stopalo bolj plosko od desnega. Je pa še ena stvar, že več kot leto se po poškodbi gležnja na desni nogi ta poškodba precejkrat ponavlja in vezi imam kar precej zrahljane.
Pa da preidem k bistvu...močno razmišljam o po meri narejenih ortopedskih vložkih, pa me zanima kdo ima kakšne izkušnje s temi, kje in kaj se splača kupiti (cena ni važna), kakšne copate nosite tisti, ki to uporabljate itd. Skratka vsak nasvet in izkušnja je dobrodošla...
Za pomoč in nasvete se zahvaljujem in upam da se vidimo na LM, ter da mi ne bo potrebno odpirati podobne teme http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.php?p=149975#149975&sid=8efeef78ee5533ab8eee24b9a55e64e9
lp

Pa da preidem k bistvu...močno razmišljam o po meri narejenih ortopedskih vložkih, pa me zanima kdo ima kakšne izkušnje s temi, kje in kaj se splača kupiti (cena ni važna), kakšne copate nosite tisti, ki to uporabljate itd. Skratka vsak nasvet in izkušnja je dobrodošla...
Za pomoč in nasvete se zahvaljujem in upam da se vidimo na LM, ter da mi ne bo potrebno odpirati podobne teme http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.php?p=149975#149975&sid=8efeef78ee5533ab8eee24b9a55e64e9
lp