vaše tegobe, vprašanja, nasveti in odgovori - o preventivi in kurativi...

Moderator: Z*

doublepump
v nedeljo zvečer sem si pri košarki poškodoval stopalo. točnega giba se ne spomnim mislim pa da pri pristanku. bolečina je bila precej močna vendar sem po kratkem počitku (10 min) še enkat poskusil z igranjem vendar sem hitro ugotovil da pač ne gre. naslednje jutro mi je noga močno otekla pri 5 stopalnici na pregibu s prstom..bolelo me je vse od prsta in rob stopala vzdolz do polovice stopala... z vsakim dnem je bila oteklina manjša vendar sem večinoma lezal. sedaj po 4 dneh me ob vsaki obremenitvi s tisto stranjo noge hudo zaboli tako da si niti predstavljati ne morem da bi lahko šel ponovno na rekreacijo.. imam pa nekakšen zategnjen občutek v tistem delu noge oz če premaknem prste močno gor ali dol do bolečine je občutek zategnjenosti in utesnjenosti....

nisem šel še nič slikati ker upam da je morda vseeno le kaj manjšega. morda kdo lahko opiše priblizen občutek ob kakšni podobni poškodbi in koliko časa traja do povrnjenega stanja

hvala
 IZY 11
Nimaš kaj razmišljat, takoj slikat da izključijo kakšen zlom stopalnic. Če te še vedno ostro zaboli ko obremeniš nogo je zelo verjetno kaj bolj resnega. Ne zamujat z zdravljenjem, slabo sanirana poškodba lahko na dolgi rok naredi preveč škode.
 hrs
pa kako ,da še niste slišali,za prvovrstnega kirurga tovrstnih poškod(zaupajo mu vsi vrhunski športniki).c
kirurški center toš

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA