vaše tegobe, vprašanja, nasveti in odgovori - o preventivi in kurativi...

Moderator: Z*

luka150
Pozdravljeni,
Imam težavo, ki je ne morem odpraviti. Pri teku imam težave z mišico na mečih. Obeh izmenično. Občutek je kot da me bo prijel krč, vendar me ne. Verjetno si samo nategnem mišico. Ponavadi bolečina traja cca tri tedne, potep pa zopet lahko tečem. Svetovali so mi naj začne jesti magnezijeve tablete, vendar ni nič pomagalo. Ima kdo podobne težave oz. jih je imel? Kako odpraviti težavo? Ali he pametno,  da se posvetujem z zdravnikom ( katerim?)? Vsaka pomoč bi mi bila dobrodošla, ker sem že mal obupan.
Lep pozdrav,
Luka
Uporabniški avatar
 Forrest
A še spat ne moreš? :lol: .
No,nikar ne obupuj.
Si poskusil teč s kompresijskimi gamašami? Drugače pa zgoraj desno vpiši "boleča meča"ali "bolečina v mečih" in klikni najdi :wink: .
Nasvetov malo morje.Pa uspešno sanacijo problema ti želim.
Lep pozdrav!
Uporabniški avatar
 dejc
Mogoče preveč teka po trdi podlaga :idea:
 luka150
Forrest napisal/-a:A še spat ne moreš? :lol: .
No,nikar ne obupuj.
Si poskusil teč s kompresijskimi gamašami? Drugače pa zgoraj desno vpiši "boleča meča"ali "bolečina v mečih" in klikni najdi :wink: .
Nasvetov malo morje.Pa uspešno sanacijo problema ti želim.
Lep pozdrav!

če dam gor gamaše je še slabše, me takoj začne stiskati kot da bom dobil krče.
Uporabniški avatar
 pajo
Sam sem vsaj za moje pojme imel bolečino v mečih. Pa me je dobra Pia dobro pogledala kje me boli. :D saj so bila meča. Samo sem živčnost prenašal v trebuh . po domače povedano ta pa se je preselila v meča. Torej ko sem rešil problem z živci je tudi bolečina šla pa pa.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA