vaše tegobe, vprašanja, nasveti in odgovori - o preventivi in kurativi...

Moderator: Z*

Uporabniški avatar
 ero
#278951
Gotovo ste, tudi med tekači, opazili trakove na ramah, nogah, rokah tekmovalnih športnikov in rekreativcev. To je kineziotaping - izjemna terapija za pomoč pri poškodbah in vnetjih mišic in drugih tkiv.

S kinezioterapijo, v povezavi z Bowenovo terapijo, se že nekaj let ukvarja moja Pia (ja, to je reklama zanjo :) ). Kar nekaj članic in članov Tekaškega foruma je že bilo pri njej in vsi lahko potrdijo presenetljivo učinkovitost terapije.

Kot kaže, postaja kineziotaping trend in stalnica pri urejanju stanj pri športnih poškodbah in tudi pri preventivi. Kar je super. Nekoč čudaki s trakovi smo zdaj znanilci nečesa novega, dobrega, koristnega in učinkovitega :)

Če vas zanima već o kineziotapingu (in tudi o Bownovi terapiji), kar pišite na pia@lemark.si . Če potrebujete terapijo vi ali kdo od vaših bližnjih, znancev, prijateljev, ...(želim, da je ne bi a...), se kar pogovorite s Pio.

Člani kluba Tekaški forum imamo popust ;)
Uporabniški avatar
 Loni
#278953
Pod to "reklamo" se pa tudi jaz podpišem :wink:
Zame je fajn občutek že to, da imam njeno cifro v telefonu, pa da vem, če bo še kdaj treba, da jo lahko samo zvrcnem :clap:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA