vaše tegobe, vprašanja, nasveti in odgovori - o preventivi in kurativi...

Moderator: Z*

Uporabniški avatar
 muc
Ojla tekači & tekačice :D
Ker imam kar skozi neke težave z bolečinami v nogah (meča,...)razmišljam o nakupu masažnega valja in me zanima, če ga kdo uporablja in kakšne so izkušnje?
Kje ste ga pa nabavili?...trg,net?

Tnx...uživajte! :wink:
Uporabniški avatar
 andrejl
Jaz imam podobne težave z valjem kot ugor. Kupil sem ga pa lani na MKM na štantu, ker je bil ceneje.

Ga pa tudi uporabljam večinoma za meča.
Uporabniški avatar
 Ananda
Jaz imam podobne probleme kot predhodnika. Nabavila prek ebaya, deluje super, samo uporablja se ne dovolj dosledno. Uporabljam ga pa predvsem za hrbet in zadnjico. Kadar ga. Aja, nimam pa navadnega ampak tistega z "izrastki". :oops:
Uporabniški avatar
 oven
To je odvisno no...Jst si meča proloam vsakič pred tekom takrat ko ne tečem pa ponavadi zvečer...
Valjček mora bit na vidnem mestu, da ga ne spregledaš hehe...Jst ga imam poleg Tv-ja :lol:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Valjček je super, lahko ga postaviš kamorkoli, pa ga vseeno ne uporabiš. Žal. Tudi jaz sem ga sprva uporabljal pogosto, sedaj pa "pozabljam". Mogoče kombinacija valček + bilobil :lol:
Uporabniški avatar
 muc
Hvala vsem za hitre in izčrpne odgovore - izkušnje. :clap:
Evo sem že v nabavi...vem pa,da sam ne bo "delal" tako da mejčkn časa si bo treba tud za to treba vzet :wink: ...uživajte še naprej pa ne se pozabit valjčkat hehe...ajdi :D
 Kaja2737
Kupi čimtršega, če ne ti bo hitro premehak. Jaz imam kartonastega, ostanek strech-folije in je super. Rolam se redno, pomaga ful ;)
Uporabniški avatar
 pajo
muc kupi takega kot je na sliki. Ali pa samo probaj najtršega. Na sliki je srednji in je trd ko beton. :D Bi znal biti v redu tudi za tebe.
Uporabniški avatar
 spitzpark
Sam si ga naredi...če misliš, da ga rabiš :) :)
Uporabniški avatar
 muc
spitzpark napisal/-a:Sam si ga naredi...če misliš, da ga rabiš :) :)

Hmmm tudi v to smer sem že razmišljal :idea:
Samo še pravi material najdem...morm mal inventure po hiši narest :lol:
Sporočim občutke čim se prvič "povaljam" hehe...ajdi :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA