vaše tegobe, vprašanja, nasveti in odgovori - o preventivi in kurativi...

Moderator: Z*

sjurko
V dosedanjih razpravah nisem nikjer zasledil, kako sanirati žulje. Prosim za vaše best practices.

Jurko
 sjurko
Moja izkušnja!

Malo sem počakal, preden vas seznanim s svojo izkušnjo, ker nisem bil prepričan, da bo v resnici tako enostavno in tako hitro žulj izginil.

Po posvetovanju s sodelavcem (alpinistom) sem si žulj enostavno prebodel in dezinficiral. Že naslednji dan sem brez problemov tekel.

lp
Simon
 Lučko
Jurkec :lol:
ena luštna ti nej mal na žuljčka popiha pa bo :idea: :wink:
PS
De nouš slučajn pozabu :oops: ti ji morš pa lubčka v zahvalo dat :idea:
Uporabniški avatar
 miro
Ja , ja Lučko to je univerzalno zdravilo , večkrat se popiha , več lupčkov daš , prej si zdrav.
Lp
Miro
 Nataša
Vlečem temo iz naftalina, ker sem pridelala žulje na petah. oz višje, na ahilovi tetivi, na vsaki nogi enega velikega, lepega, že počenega...krivi seveda novi čevlji. Prve tri dni sem si vsako nogo oblepla s tremi tonami obližev in šla vseeno na rekreacijo, zdaj pa ne gre več. Preveč boli. Se res splača kupit te prav posebne obliže za žulje, so tolk boljši kot navadni?

Lupčki od "ene luštne" tud ne pridejo v poštev :roll: :D

Kaj torej najhitrejš pomaga, da mi ne bo treba prisilno mirovat zarad take bedasto prislužene nadloge, kot so žulji?
Uporabniški avatar
 ales
Lej, meni pri celjenju tekaških poškodb(zame so to večinoma odrgnine) zelo pomaga Bepanten plus. Že po dnevu, dveh grem lahko brez bolečin ponovno tečt.

Žuljev sem se pa(dokler sem jih še dobil) najlažje ubranil s prelepitvijo občutljivih mest z enim res močnim Hansaplastom(bel, mehak, a močen, se ga dobi v lekarnah, na rdečih valjčkih; firma pa-hmmm, poiščem in napišem). Torej, moj je Leukoplast S, BSN medical GmbH. Dobro deluje tudi za;aja, s tem pa ti nimaš težav...

Torej, čimprej Bepanten plus na ožuljena mesta, čez dva dni greš pa z oblepljenim gležnjem že lahko tečt.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA