- 17 Avg 2007, 21:49
Že od meseca maja se ukvarjam s poškodbo kolena, ki ji kar ni videti konca.
Sprva sem upala, da bo s počitkom težava minila, pa ni bilo tako. Prva diagnoza je bila zvrnjena pogačica, sledila je terapija in upanje na čimprejšen tekaški povratek. Žal terapija ni kaj dosti pomagala in šele kasnejši ultrazvok je pokazal pravo sliko
manjša natrganina oz. raztrganina ligamenta pri narastišču na pogačico, sanacija take poškodbe pa je menda kar dolgotrajna.
Zanimajo me vaše izkušnje s tovrstnimi poškodbami. Koliko časa je trajalo, da se je zadeva sanirala in ali je tovrstne poškodbe mogoče v celoti sanirati? Vem, da se je letošnja tekaška sezona zame žal končala, še preden se je zares začela, upam pa na okrevanje čez zimo in povratek vsaj v naslednji sezoni
Kakršnakoli izkušnja ali nasvet bosta dobrodošla in hvala vsem že vnaprej zanje.

Zanimajo me vaše izkušnje s tovrstnimi poškodbami. Koliko časa je trajalo, da se je zadeva sanirala in ali je tovrstne poškodbe mogoče v celoti sanirati? Vem, da se je letošnja tekaška sezona zame žal končala, še preden se je zares začela, upam pa na okrevanje čez zimo in povratek vsaj v naslednji sezoni

Kakršnakoli izkušnja ali nasvet bosta dobrodošla in hvala vsem že vnaprej zanje.