- 28 Mar 2008, 08:32
Tako kot v začetku lanskega leta se mi je tudi letos-konec januarja pri teku pojavila bolečina v desnem kolenu (zbodlaj levo pod pogačico).Ker sem še naprej čuti blažjo bolečino okoli pogačice sem se odpravil v splošnemu zdravniku, ki mi je napisal napotnico za ortopeda. Po skoraj dveh mesecih sem pred dvema dnevoma opravil pregled v Valdoltri, kjer so mi opravili rengentsko slikanje kolena, katero pa ni pokazalo nobenih poškodb.Ker gre očitno za probleme na mehkejših delih je ortoped poslal na slikanje z magnetno resonanco.
V nadalnjih napotkih sem izvedel, da je čakalna dova za to slikanje cca 4 mesece plus cca 1 mesec za komentiranje izvidov s strani radiologa in ortopeda kar skupaj znese 5 mesecev. To takšnih dolgotranjih postopkih pa sem praktično ob celo tekaško sezono.
Zato me zanima ali obstaja možnost samoplačniškega slikanja z magnetno resonanco in kakšna je cena slikanja.
Hvala za odgovore in lep pozdrav !
V nadalnjih napotkih sem izvedel, da je čakalna dova za to slikanje cca 4 mesece plus cca 1 mesec za komentiranje izvidov s strani radiologa in ortopeda kar skupaj znese 5 mesecev. To takšnih dolgotranjih postopkih pa sem praktično ob celo tekaško sezono.
Zato me zanima ali obstaja možnost samoplačniškega slikanja z magnetno resonanco in kakšna je cena slikanja.
Hvala za odgovore in lep pozdrav !