vaše tegobe, vprašanja, nasveti in odgovori - o preventivi in kurativi...

Moderator: Z*

malo čudno je slišati :oops: vem ja..... ne bi rekla, če bi me boleli kolki.... ampak ne - sramna kost! punce (tiste, ko so to težavo mogoče imele med nosečnostjo) bodo vedele kako to izgleda.
po enem letu rednega tekanja brez kakršnih koli večjih težav, me sedaj cca 14 dni spremlja ta bolečina. kakšen bi bil razlog temu ne vem :?: edini razlog bi mogoče lahko bil, da skušam teči malo hitreje. ja, zamenjala sem tudi copate !????
je katera (bom vprašala bolj dekleta, ker se mi zdi, da take težave pritečejo bolj nam :roll: ) imela podobno težavo?????

jah, mogoče bo pa minilo samo od sebe :|
metkamarjetka napisal/-a:malo čudno je slišati :oops: vem ja..... ne bi rekla, če bi me boleli kolki.... ampak ne - sramna kost! punce (tiste, ko so to težavo mogoče imele med nosečnostjo) bodo vedele kako to izgleda.
po enem letu rednega tekanja brez kakršnih koli večjih težav, me sedaj cca 14 dni spremlja ta bolečina. kakšen bi bil razlog temu ne vem :?: edini razlog bi mogoče lahko bil, da skušam teči malo hitreje. ja, zamenjala sem tudi copate !????
je katera (bom vprašala bolj dekleta, ker se mi zdi, da take težave pritečejo bolj nam :roll: ) imela podobno težavo?????

jah, mogoče bo pa minilo samo od sebe :|

Metkamarjetka,ne morem ,da se ne bi oglasil.Trenutno sem še vedno pridružen
kripl bataljonu oz.sem še vedno na "bolniški",ali se mi boš pridružila :beer: ?

Drugače pa je lahko laična ocena moškega tekača o tvoji diagnozi lahko tudi
pretiravanje pri tekaških aktivnostih,oziroma po domače
povedano zanemarjanje moža in zakonskih obveznosti. :twisted: .

Malce heca,saj veš.

lp
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
pridružim se ti edinole pri :toast: , v vaš bataljon pa ne grem :twisted: . se ne dam kar tako!!!!

bom pa malo razmislila o tvojem zadnjem stavku. zna biti kaj resnice na tem :wink: moški se tako ali tako skoz pritožujete nad pomanjkanjem :wink:

popoldan grem odkurit svoje kilometrčke na brdski oval, zvečer se pa možu posvetim, zna biti, da bolečina potem izzveni :twisted: :D
Uporabniški avatar
 T1
metkamarjetka napisal/-a:....
popoldan grem odkurit svoje kilometrčke na brdski oval, zvečer se pa možu posvetim, zna biti, da bolečina potem izzveni :twisted: :D

Jah, samo ne pretiravaj, da potem on ne bo nas spraševal kaj podobnega :lol:

LPT1
Zdravo.

metkamarjetka,zanima me, kako si to težavo rešila,namreč mene je pred dobrim tednom zabolelo v predelu sramne kosti, in me še vedno boli. ko poskušam teči, me boli in imam občutek kot da me zateguje.

Lp :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA