- 29 Apr 2008, 13:42
Pozdravljeni,
tokrat vas moram jaz prosit za pomoč in nasvet. Zadnje tri tedne se mi dogaja, da mi kake pol ure do uro po teku postane grozno slabo. Prvič sem krivila preveč in prehitro popito tekočino po teku, pa sem naslednjič pila manj ampak ni bilo nič bolje. Zdaj pa moj želodec ne prenese niti požirka vode več po teku in me začne takoj bolet, tako da sem nekaj ur po teku čisto izsušena. Poleg tega mi je pa tako slabo da ni za živet.
Zdaj sem se pač odločila, da za nekaj dni prekinem s tekom
. Seveda bi rada čimprej nadaljevala, zato upam na kak dober nasvet. Dolžine tekov nisem nič povečevala, tako da bi lahko rekla da gre za posledico pretiravanja. Tempo mi je pa itak padel, ker nimam neke prave moči. Tečem nekje vsak drug dan, 8 do 12 km, vmes kak tek tudi spustim, če ravno nimam časa.
Pa še trojke se bližajo, pa ne bi rada ekipe na cedilu pustila...
tokrat vas moram jaz prosit za pomoč in nasvet. Zadnje tri tedne se mi dogaja, da mi kake pol ure do uro po teku postane grozno slabo. Prvič sem krivila preveč in prehitro popito tekočino po teku, pa sem naslednjič pila manj ampak ni bilo nič bolje. Zdaj pa moj želodec ne prenese niti požirka vode več po teku in me začne takoj bolet, tako da sem nekaj ur po teku čisto izsušena. Poleg tega mi je pa tako slabo da ni za živet.
Zdaj sem se pač odločila, da za nekaj dni prekinem s tekom

Pa še trojke se bližajo, pa ne bi rada ekipe na cedilu pustila...
Nobena tekma ne motivira bolj kot tekma s sabo.