- 13 Maj 2008, 09:30
Najprej živjo vsem forumašem!
Poznam vas že kar dolgo, ampak aktivno pa nisem sodelovala do sedaj. Tečem že kaki dve leti, tudi pozimi, tako da kakšne večje pavze letos nisem imela. No, gremo k problemu. Že kakšen mesec ali celo dlje se mi pojavljajo bolečine na notranji strani leve noge, nad gležnjem nekje do meč. Na žalost pojma nimam kako se imenuje ta del telesa
. Mogoče kakšne kite? Ta bolečina se je pojavila kar naenkrat po nekem treningu, vendar ni bilo prehudo in nisem ukrepala in s tekom normalno nadaljevala. Vendar pa je sedaj bolečina med tekom vedno hujša in me včasih boli tudi med hojo, kar je včasih zoprno, saj tudi kar dosti hodim v hribe. Nekajkrat sem namenoma počivala po nekaj dni, vendar je očitno premalo. Če bi opisala bolečino, je občutiti, kot da je nekaj nategnjeno, ne vem.
Hvala, za odgovore, upam, da mi bo kdo znal svetovati, če ne pa kar direkt do dohtarja
!
Poznam vas že kar dolgo, ampak aktivno pa nisem sodelovala do sedaj. Tečem že kaki dve leti, tudi pozimi, tako da kakšne večje pavze letos nisem imela. No, gremo k problemu. Že kakšen mesec ali celo dlje se mi pojavljajo bolečine na notranji strani leve noge, nad gležnjem nekje do meč. Na žalost pojma nimam kako se imenuje ta del telesa

Hvala, za odgovore, upam, da mi bo kdo znal svetovati, če ne pa kar direkt do dohtarja