-  17 Jan 2009, 18:51

Evo, lepa priložnost za Vreme, Tatjano ... da se TF organizira in naredi "SAM po poti spominov, kjer nisi sam". Tudi sam pridem zraven da obudim spomin na res prekrasen alpski maraton.
 da obudim spomin na res prekrasen alpski maraton.

marjan napisal/-a: Enostavno moramo enkrat TF-ovci mahniti po celi poti Tržič-Jezersko. Razgledi so res veličastni
Evo, lepa priložnost za Vreme, Tatjano ... da se TF organizira in naredi "SAM po poti spominov, kjer nisi sam". Tudi sam pridem zraven

, saj je to bila tekma, ki si jo potem kasneje še večkrat prikličeš v spomin. Posebej nepozabni so prostovoljci na okrepčevalnicah, ki ti "sredi ničesar" ponudijo vse kar ti srce poželi. Skratka - po eni strani sem žalostna, da SAM-a ne bo, po drugi pa sem vesela, da mi je bilo dano trikrat doživeti 35-ko.
 , saj je to bila tekma, ki si jo potem kasneje še večkrat prikličeš v spomin. Posebej nepozabni so prostovoljci na okrepčevalnicah, ki ti "sredi ničesar" ponudijo vse kar ti srce poželi. Skratka - po eni strani sem žalostna, da SAM-a ne bo, po drugi pa sem vesela, da mi je bilo dano trikrat doživeti 35-ko.