povezave na strani z uradnimi rezultati

Moderator: ero

DARKO no.1
Se še jaz oglasim,saj je tudi meni bil to prvi tekaški pokal in tudi prva zmaga.Hvala INOTU za prelepo druženje,podelitev na svetovnem nivoju,torta čudovita in škoda,da nas je bolj malo bilo takih,ki smo ta dan na Kalvariji tako uživali.Definitivno se vračam tudi naslednje leto.Še enkrat hvala vsem in ko se spet srečamo decembra na Teku štafet v Velenju,obljubim že danes,da pogostim TF s pijačko.Lep pozdrav iz okolice Velenja! DARKO
Uporabniški avatar
 50cent
Štenge so ob Sladkih6 tista prireditev katere se moram udeležiti pa naj stane kar hoče :) . Lepo je, da se v "totem" našem Mariboru vsaj nekaj dogaja. Zahvala gre seveda Inotu "stari" sablji, ki se potrudi in nam organizira te legendarne Štenge :) . Letos je bil na sporedu zelo lepa in težka trasa saj je bil posladek za na konec....po 5ih kilometrih premagati še 454 stopnic ni lahka zadeva :oops: . Namatral sem se ko pes.
"Afterparty" je bil tudi zelo lep, prav potrudila sta se Inot in Ero ter za najboljše dodala še pokale........pravtako za "najstarejše" tudi :rol: . Mi pa kot TF-ovci smo našemu Inotu za malega abrahama tudi zakuhali eno ter mu podarili torto, ki jo je bil zelo vesel :D . Naslednje leto pa upam da se spet vidimo...kajne Inot? :wink:

PS: Vandrovc...tebe mi je bilo pa res v čast spoznati, toliko volje in entuziazma kot ga imaš ti je pa prav lepo za videti :clap: . Upam, da se še kdaj podružimo na kakšnem teku.....mogoče Sladkih6 :) .

lp :)
Uporabniški avatar
 tadejk
Čestitke za izvedeno prireditev INOT, ostalim pa za uspešno premagano progo!

Vem, da ni opravičila, ampak sem bil v soboto bolj za posteljo. Zbolel sem in sem vikend bolj kot ne preležal.

Naslednje leto sem sigurno spet zraven- v več funkcijah če je potrebno!

Tadej
Uporabniški avatar
 INOT
tadejk napisal/-a:Čestitke za izvedeno prireditev INOT, ostalim pa za uspešno premagano progo!

Vem, da ni opravičila, ampak sem bil v soboto bolj za posteljo. Zbolel sem in sem vikend bolj kot ne preležal.

Naslednje leto sem sigurno spet zraven- v več funkcijah če je potrebno!

Tadej

Naslednje leto boš laufal!!!!!! :twisted:
Si bomo izmislili še težjo progo :D
Uporabniški avatar
 tadejk
Hvala za milostno sodbo! :cast1:

Obljubim!
Uporabniški avatar
 Vreme
Kako to, da sem jaz bil zadnji, če pa jih je še pred ciljem toliko bilo za mano? :mrgreen:

Slika
 gozdni
fajn je blo-drugo leto pa pridem s šprintercami,da mi ne bo drselo ob štengah-he he he.mogoče za naslednič pet ,šest krogov plus posladek,da ni povprečni pulz prenizek
Uporabniški avatar
 INOT
Tv prispevek smo očitno zamudili (včeraj zvečer) ker me niso obvestili, bo pa ponovitev v ponedeljek popoldne v oddaji športni kompas. Ob kateri uri pa ne vem :evil:
Uporabniški avatar
 Vreme
INOT napisal/-a:Tv prispevek smo očitno zamudili (včeraj zvečer) ker me niso obvestili, bo pa ponovitev v ponedeljek popoldne v oddaji športni kompas. Ob kateri uri pa ne vem :evil:

A lahko kdo snema????
Uporabniški avatar
 INOT
Oddaja bi naj bila po programu ob 18.25, če bo kdo gledal.
Uporabniški avatar
 Vreme
INOT napisal/-a:Oddaja bi naj bila po programu ob 18.25, če bo kdo gledal.

Očitno ne bom videl, TV Siol ne prenaša signala TV Maribora!!! :evil:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA