povezave na strani z uradnimi rezultati

Moderator: ero

pozdravljeni!

na straneh Olimpijskega komiteja Slovenije je objavljeno točkovanje v Slovenskem tekaškem pokalu po enajstih od petnajstih prireditev.

Ker je količina podatkov precejšnja, traja kake pol minute, da se naloži celotna stran. prosim za razumevanje.

Če opazite kako nepravilnost ali nedoslednost, mi jo sporočite na ervin.sramel@guest.arnes.si - hvala!

danes objavim še rezultate iz zagorja in Ljutomera ter, če bo vse po sreči, neuradno točkovanje v kategoriji MNZ in Policija.
Nazadnje spremenil ero, dne 14 Mar 2007, 11:16, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 ero
hoj,

zaradi velike količine podatkov sem stran s Slovenskim pokalom razdelil.

povezave:

absolutna uvrstitev
kategorije
MNZ in Policija

ja, tudi policijsko kategorijo sem sestavil skupaj, oziroma tiste rezultate, ki so uradno dostopni. prosim vas, da si ogledate točkovanje in mi sporočite, če kaj ne štima. med tem pa se bomo potrudili, da dopolnimo točkovanje s točkami iz prireditev, ki še manjkajo ...
Ravnokar gledam rezultate olimpijskega teka v Domžalah na strni OKS Slovenija teče in je samo prazna stran, čeprav je v koledarju kljukica da so rezultati na voljo. :evil: A je to tehnična napaka ali gre za slab štos :?:
Najbrž ni to pravo mesto za pritoževanje ampak če se že tukaj reklamira ta stran :? LP
Uporabniški avatar
 ero
hoj,

pri rezultatih smo odvisnih od organizatorjev. ta problem je poudarjen pri olimpijskih tekih, ki ne sodijo v noben pokal in se tako ne točkujejo. posledično so rezultati 'manj pomembni'.

verjetno so bili rezultati pričakovani, kljukica napravljena, potem pa niso prišli :(
Uporabniški avatar
 ero
Spoštovane udeleženke in udeleženci prireditev Slovenskega tekaškega pokala!

Sezona tekmovanj v Slovenskem tekaškem pokalu je zaključena. Manjka le še pika na i - podelitev priznanj na zaključni prireditvi 10. decembra 2006 v Novi Gorici.

Vabimo vas, da si ogledate končni vrstni red v absolutni uvrstitvi, po starostnih kategorijah in v kategoriji MNZ in Policija.

Iskrene čestitke vsem, ki ste se uvrstili na končne lestvice, in hvala vsem za udeležbo. Do decembra in zaključka v Novi Gorici pa vas vabimo, da se udeležite še preostalih desetih prireditev v akciji Slovenija teče 2006.

ps - še komentar glede lestvice MNZ in Policija:
še vedno nimam uradnih rezultatov iz Gornjih Petrovcev. točke za ta tek sem 'sestavil' po imenih iz absolutne uvrstitve. prosim vas, da preverite, če je vse OK. med tem pa se bom potrudil in pridobil še uradne rezultate.
Uporabniški avatar
 brankos
Ero glede Petrovcev (MNZ) so tvoji rezultati pravilni (vsaj po imenih nisem zasledil še koga dodatnega iz plavih vrst).

Glede podelitve za SLO pokal - a ta ne bo na zaključni prireditvi SLO pokala v Izoli - Martinov tek?? Jaz pa že preverjal kje vse po obali osmice laufajo takrat ??
Uporabniški avatar
 ero
hoj in hvala za pregled.

ja, običajno je bil zaključek v Izoli a letos bo v Gorici. kar ni razlog, da ne prideš v Izolo in potem zaokrožiš po osmicah :)

za vsak primer bom še preveril tole z Gorico, da bo 100% držalo!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA