povezave na strani z uradnimi rezultati

Moderator: ero

Uporabniški avatar
 Loni
a spele* ni bilo, vidim, da sta Tae in MatjazV spet imela kolajni-
Čestitke :laola
 spela*
Loni napisal/-a:a spele* ni bilo, vidim, da sta Tae in MatjazV spet imela kolajni-
Čestitke :laola

spela* je bila zraven v mislih - sicer pa v službi. :roll:
Sta bila fanta uspešna tudi brez njene prisotnosti. :lol:

Čestitke!
Uporabniški avatar
 tae
Loni hvala za čestitke. Moram priznati, da mi zadnje čase kar gre dobro od nog. Jaz sem šel seveda na krajšo razdaljo (1 krog), Matjaž pa na daljšo (2). Z uvrstitvijo sem seveda zadovoljen, pa tudi z doseženim časom, saj sem planiral minuto in pol slabše (toliko je imel lani 3. uvrščeni, a ne spikl).

Vseeno moram omeniti nekaj plusov in minusov te tekme, glede na to, da sem bil prvič.

+i:
:arrow: oznaka proge celo na 500m, kar sem videl prvič
:arrow: dvojni meni prehrane (1. v življenju jedel pečen tofu na žaru, do sedaj sem poznal le pohanega)

-i:
:arrow: slaba oznaka do samega prizorišča dogodka
:arrow: dokaj draga štartnina za eno takšno "vaško" tekmo
Uporabniški avatar
 tae
spela* napisal/-a:spela* je bila zraven v mislih - sicer pa v službi. :roll:

Očitno je tudi to pomagalo.

Grazie.
Uporabniški avatar
 lukovb
- Oznak do štarta sploh ni bilo (vidne so biles samo kilometrske oznake).
Smo pozabili dati v vabilo še opis kako se pride v Zaplano. Se strinjam: drugo leto bomo poskrbeli še za oznake na križiščih.

- Cena je pa postavljena glede na kalkulacije stroškov iz preteklih let in je
vedno izračunana tako, da smo na koncu na ničli oz. ponavadi v rahlem minusu. Čeprav smo vsi delali brezplačno stroški niso dosti manjši kot na mestnih dirkah!

Hvala za pohvale in predloge, drug let pa več plusov, čase pa damo še mal v minus.
Uporabniški avatar
 tae
Ja, Vencelj sem. Na krajših razdaljah sem prišel nazaj v prejšnjo formo. Bomo videl kako bo v Ljubljani na zame daljši razdalji.
 spela*
tae napisal/-a:Ja, Vencelj sem. Na krajših razdaljah sem prišel nazaj v prejšnjo formo. Bomo videl kako bo v Ljubljani na zame daljši razdalji.

Nič "bomo videli", super bo!
Pa še za vreme boš "spotoma" poskrbel, a ne? :lol:
Uporabniški avatar
 MatjazV
Hoj,

lep nedeljski dopoldan smo preživeli na Zaplani in okolici, kjer smo se potili na razgibani 7 km progi (eni enega, drugi pa 2 kroga). Organizacija tekme dobra, posebej pohvalne so oznake na vsakih 500 m in dobra redarska služba. Dobro je bilo poskrbljeno tudi za jedačo in pijačo.

Udeležba je bila bolj skromna, saj se na takšnih tekmah običajno pojavi preko 100 udeležencev.

Kot že moji predhodniki predlagam, da organizator v prihodnje poskrbi še za oznake, kako se pripeljati do štartnega mesta. Tistim, ki smo tekli dva kroga, bi prav prišla še ena okrepčevalnica.

Na tem mestu bi želel izpostaviti višino štartnine. Meni osebno se zdi 15 EUR za odrasle za tovrstno tekmo odločno preveč. Če preračunamo v tolarje je to 3.594 SIT! Ne bi želel polemizirati kakšne stroške ima organizator in če je morda nekaj tudi zaslužka. Veliko je bilo že debat o štartninah in nekako je prevladalo mnenje in dogovor, vsaj v Slovenskem pokalu v rekreativnih tekih, kjer je mnogo podobnih prireditev kot Tek Ulovka, da je štartnina 8 EUR. Moje osebno mnenje je, da je tja do 10 EUR za tekme tega ranga še sprejemljiva štartnina. Vsakdo se sam odloča na katero tekmo bo šel in koliko je še pripravljen plačati za štartnino. Po pravici povedano, sem se v nedeljo zjutraj prav zaradi zasoljene štartnine kar nekaj časa odločal, ali naj grem na tekmo ali ne. Naslednjič bom verjetno raje izbral kaj drugega. Pa ne zato, ker ne bi imel teh 15 EUR, gre za princip.

Kakorkoli že, čestitke organizatorju za dobro izpeljano tekmo, vsem tekmovalcem pa za dobre rezultate.

LP, MatjazV
Uporabniški avatar
 lukovb
Drugo leto bo 30. tek in se bomo potrudili za presenečenje.
In mogoče nam bo ratalo, da se ne bomo pritoževali nad ceno. (lani smo imeli pri večji udeležbi minus 150€, letos bo pa pozitivna ničla. )
Se bomo potrudili tudi tukaj malo bolj oz. dobili malo več sponzorskih sredstev.
Hvala ker ste prišli in upam, da na svidenje drugo leto.
Uporabniški avatar
 tae
Dannae, a nimaš ti še enih fotk od tuki ?
Uporabniški avatar
 dannae
tae napisal/-a:Dannae, a nimaš ti še enih fotk od tuki ?

mam. in celo uspela sem jih naložit... :wink: [url=http://picasaweb.google.si/peterman.dana/TekUlovka2008#slideshow]FOTKE
[/url]
ps: niti Matjaž niti ti, Tae mi nista povedala da gre trasa le dol in gor in nič po ravnem... Ma sem se namučla. Je pa vsemu navkljub prekrasna v jesenskih barvah.
Uporabniški avatar
 tae
dannae napisal/-a:ps: niti Matjaž niti ti, Tae mi nista povedala da gre trasa le dol in gor in nič po ravnem...

Nič nisi vprašala :D

Drugače pa hvala za fotke.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA