povezave na strani z uradnimi rezultati

Moderator: ero

docca
Fajn je bilo, samo meni ste narobe napisali priimek. Sem poslala ZS.
 spela*
Ker smo v nekaterih ekipah štartali v drugačnem zaporedju, kot smo zapisali na prijavnicah, so tudi rezultati malo pomešani. Jaz sem v naši ekipi štartala prva, zato je moj rezultat pripisan docci. Prav tako sta pomešana rezultata maja in pajota. Samo v vednost. :wink:
Uporabniški avatar
 Ksenija
Lonely, vidim da sva isti letnik ;=)
tud pri nas so rezultati pomešani...
samo Lonely-u je bilo zabavno :) da ima pripisan moj čas...
Nazadnje spremenil Ksenija, dne 08 Dec 2008, 06:25, skupaj popravljeno 2 krat.
 primzy
Ja rezultati so pomešani. Vrstni red tekaćev je takšen kot je bil zjutraj na prijavnem listku...
Uporabniški avatar
 Vreme
Pa je spet en prijeten dan za nami. Ekipa srčnih je spet presegla samega sebe, izboljša svoj lanski čas za dobre štiri minute in osvojila odlično tretje mesto na tretjem listu uradnih rezultatov. :D Kaj bi si še zaželeli boljšega?

Za vse ki pa niste bili tam in za tiste, ki ste bili, pa je tukaj nekaj fotk.

http://good-times.webshots.com/slidesho ... 4151XCBWKm
primzy napisal/-a:Rezultati so na spodnji povezavi...

http://www.speedyshare.com/143636589.html

Hvala, ker ste prišli v tolikšnem številu in upam da se vidimo naslednjo leto na 5. Barbarinem teku.

Lp, Primož

V imenu ekipe iz Ormoža se zahvaljujem organizatorju, da je upošteval našo pritožbo in v uradnih rezultatih odpravili napako pri vpisu letnika rojstva našega tekmovalca, saj smo bili v danem primeru oškoodvani pri podeltvi medalj. Po odpravljeni napaki ste praviloma zapisali, da smo zasedli drugo mesto v kategoriji nad 180 let.
Vaš način , pristop in odnos do oškodovane ekite , ko je podala pritožbo, pa ni bil športen.
8)

:oops: Vsak , ki dela, lahko greši :!:
Ostali del organizacije ste dobro izpeljali, zato se naslednje leto zagotovo vidimo.

:lol: :lol:
Uporabniški avatar
 Asparagus
Naj bo resnici zadoščeno.

Tudi v naši ekipi Zvesti polži smo spemenili vrstni red na štartu. Jaz sem tekla kot tretja, najboljši čas pa je imel Marjan, ki je kot najmočnejši tekač, tekel zadnji. :)
bernarda napisal/-a:
primzy napisal/-a:Rezultati so na spodnji povezavi...

http://www.speedyshare.com/143636589.html

Hvala, ker ste prišli v tolikšnem številu in upam da se vidimo naslednjo leto na 5. Barbarinem teku.

Lp, Primož

V imenu ekipe iz Ormoža se zahvaljujem organizatorju, da je upošteval našo pritožbo in v uradnih rezultatih odpravili napako pri vpisu letnika rojstva našega tekmovalca, saj smo bili v danem primeru oškoodvani pri podeltvi medalj. Po odpravljeni napaki ste praviloma zapisali, da smo zasedli drugo mesto v kategoriji nad 180 let.
Vaš način , pristop in odnos do oškodovane ekite , ko je podala pritožbo, pa ni bil športen.
8)

:oops: Vsak , ki dela, lahko greši :!:
Ostali del organizacije ste dobro izpeljali, zato se naslednje leto zagotovo vidimo.

:lol: :lol:

Pozdravljeni!

V imenu organizatorja se vam opravičujem za napako.

Napaka se je zgodila zjutraj pri prepisu letnice iz prijavnega listka v računalnik (iz 1952 je nastalo 1962, tako da ste padli v kategorijo pod 180). Medalje dobite po pošti naslednji teden. Škoda, da ste napako ugotovili po podelitvi in ne takoj po objavi rezultatov v ribiški koči, ker bi jo lahko z čisto malo dela takoj popravili in bi vaša ekipa bila deležna podelitve. Možnost morebitnih pritožb je bila vsaj 20 min po neuradni objavi v ribiški koči, tako da bi se težava z lahkoto rešila.

Še enkrat se vam v imenu obdelovalca rezutatov opravičujem in vam želim veliko lepih tekaških dni.

Hvala ker ste se udeležili teka in upam da se vidimo prihodnje leto.

Tekaški pozdrav,

Primož Vedenik

ŠD Premogovnik
 docca
Hvala organizator, moj priimek ste že popravili.
Uporabniški avatar
 vencelj
Lep je tale Barbarin tek v Velenju. Dobra družba, lepa proga...že lani je blo fajn, zato smo letos spet prišli...in odšli zadovoljni.
Člani ekipe hitri polži so se odlično odrezali :clap: , lenči hvala za presenečenje, vsem za navijanje :TF) ...
Hvala tudi za lepe fotke!

Lep pozdrav, vencelj
Uporabniški avatar
 jegart
Krasen tale tek. Tudi letos je bila dobra organizacija. Za dobro vzdušje je prispeval tudi komentator v cilju, ki nas je kar nekaj spravil v dobro voljo.
Naša ekipa se je dobro odrezala. Bili smo najstarejši in skupaj šteli kar 281 let. Za najstarejšo ekipo so bile tudi lepe nagrade. Hvala.
To je tek, ki se ga je treba udeležit.

KAR ME NE UNIČI, ME OKREPI
Uporabniški avatar
 pajo
Dobra družba,lepa proga,vreme primerno letnemu času (veliko boljši kot včeraj) dobri organizatorji... Pridem še!
Lenči :cast: !
Uporabniški avatar
 Loni
Kapo dol, pa ne pred organizatorjem, no, to tudi, sem hotela napisat, kapo dol in onemu gori hvala, ker nam je marelam navkljub podaril celo nekaj sončka. Skratka, Loni se je imela fajn. Za to so pa poskrbeli naslednji dejavniki:
:arrow: jutranja taksi služba, ki je imela že prav fajn segret avtočk
:arrow: prehitevanje (vsaj z avtom) dela ekipe Hitrih polžev na AC
:arrow: dobra kavica in prijazna kelnarca
:arrow: taktika dogovarjanja postankov po odtečenem, s katero sva se oba zelo močno strinjala
:arrow: striptiz pred in po startu smo tudi doživeli, PS se je itak še enkrat več zrolalo
:arrow: to, da me je na štartu en rdeč fanatik skoraj v naročje vrgel naslednjemu fanatiku, sem že pozabila, no, pa še opravičil se mi je
:arrow: že takoj kruta resnica, da je proga za 400 m krajša od moje umišljene v glavi, kar je takoj podrlo moje plane, temu primerno sem bila pač hitrejša
:arrow: velika zahvala gre mojemu kolenu, ker se je izredno lepo obnašalo, pa hvala tudi vsem, katere je skrbelo moje fizično stanje, psihično je itak skoraj zmeraj bpm
:arrow: hvala še moji osebni zdravnici in najboljši prijateljici, katera me je postavila na trda tla in povedala, da trenutne bolečine niso nobena katastrofa, ki bi klicala po konkretnih ukrepih
:arrow: no, super ekipa, ženski del je poskrbel zato, da moški deli ni pobezljal na celi črti
:arrow: ker je kolenček lepo sodeloval, sem odtekla še dva krogca
:arrow: golaž za mojo dokaj vegi dušo ni ravno bil, pa nič hudega, ker je grand finale šele sledil
:arrow: postanek v Velenju z občudovanjem vitrine s sladicami in dvema paroma požrešnih oči, ki pa sta kapitali nasproti odpeljala nebeško čokoladno rezino z višnjami
:arrow: z ropanjem lastnega hladilnika in obiskom drugega se je dan po eni ogromni skledi solate ter nebeškodobrihzaslinecedit rezancih s šampinjoni prav ležerno in prijetno končal na kavču s poslušanjem koncerta Helmuta nevemvečkakosežepiše ter mojega teenagerskega idola Erosa

Laufer, hvala.

In naslednji izziv predstavlja lov (lahko tudi v supergah) na kar se da najboljši približek receptu za pregrešno rezino.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA