povezave na strani z uradnimi rezultati

Moderator: ero

Zanimiva izkušnja. Prvič na tekmi sem plavala v morju in ugotovila, da ima strah velike oči.
Bala sem se množičnega starta (zato sem štartala 20 m za glavnino :lol: ), mrzlega morja (je bila ravno pravšnje oz. še prevroče za ohladitev po tekmi :D ), valov (so bili še sprejemljivi), meduz (klobuki ne ožgejo :wink: ) in slabe vidljivosti (bila bi hvaležna za kakšna bojo več, saj smo plavali proti soncu in zaradi valov in bleščanja sem večkrat zašla iz idealne linije).
Naslednjič se bom plavanja lotila bolj korajžno :!:
Menjave, kolesarjenje in tek – brez problemov - v mojem ritmu. :D
Pripombe imam le na začetni (prijave) in končni (podelitev) del organizacije – to se je odvijalo prepočasi, vmes je pa vse klapalo.
In veseli me, da je bilo na tekmi več rekreativcev mojega kova. :D
Zdi se mi, da se tudi triatlon počasi premika proti večji množičnosti. :cast:
LpE
V Ljubljani imaš trgovino Orbea, kjer so ponavadi imeli triatlon drese in tudi neoprene od Orce. Sicer pa jaz kupujem zadeve na Dunaju ali Londonu, kadar me kaka službena dolžnost zanese na te konce. Veliko izbire imaš tudi na Wiggle.com

Za mrzle vode (ponavadi pod 22 C) se uporablja neoprenska obleka. Te so kar precej drage (od 100 eur dalje). Pa še povsem ulita ti mora biti, zato jo je najbolje pomeriti preden jo kupiš. Zahteva pa kar nekaj napora oziroma prakse, da jo spraviš gor in dol :)

Nekaj znamk triatlonskih oblačil: Orca, 2XU, Louis Garneau, TYR ...
Najlepša hvala za odgovor.

Mogoče eno čisto praktično vprašanje. Koliko pa en ne preveč hud rekreativc rabi tisto neoprensko obleko. Recimo da bi se udeležil kakšnega triatlona v Sloveniji. A je pogosto voda tako mrzla da rabiš neopren? Ali pa večinoma ni težav s temperaturo in imaš lahko "navaden" dres?
Razdalje po moje na začetku nekje do sprint triatlona, kasneje morda olimpijska.

Malo sem se navdušil nad tem v soboto ko sem šel za hec pogledat v Koper...

Še enkrat hvala za odgovore.
sitrader napisal/-a:Najlepša hvala za odgovor.

Mogoče eno čisto praktično vprašanje. Koliko pa en ne preveč hud rekreativc rabi tisto neoprensko obleko. Recimo da bi se udeležil kakšnega triatlona v Sloveniji. A je pogosto voda tako mrzla da rabiš neopren? Ali pa večinoma ni težav s temperaturo in imaš lahko "navaden" dres?

Jaz imam le kopalke. :D

Prvi triatlon letos je bil na Ptuju, kjer se je plavalo v bazenu - tako da ni težav s temperaturo vode. Morje je zdaj menda tudi že toplo, v Zagrebu smo plavali v Jarunu, kjer je tudi bilo toplo - skratka, sezona triatlona je tako ali tako takrat, ko je voda načeloma že topla. Problem zna biti Bled, ampak če nimaš hudih ambicij, da bi šel na vse triatlone, potem po moje neoprena ne potrebuješ.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA