povezave na strani z uradnimi rezultati

Moderator: ero

Uporabniški avatar
 tekačica
ero napisal/-a:dodane so tudi točke iz Ljutomera. naslednji je Jelendol ...

Ko je ravno govora o gorenjskem pokalu in Jelendolu (tek po Dovžanovi soteski)...na spletni strani sem si ogledala, kaj gorenjski pokal pravzaprav je...saj sem se želela teka po Dovžanovi soteski udeležiti tudi jaz. Pri raspisu kategorij, pa me je močno zmotilo, da kategorija ženske do 19 let ne obsataja(moški to kategorijo imajo)...tako da sem se potem spraševala, kakšen smisel (razen sodelovanja) ima udeležitev teka za 16-letnico....saj je logično, da se ne moremo primerjati z ženskami, ki so več kot 10 let starejše od nas, po možnosti še trenirane.
Se mogoče da kako rešiti to težavo????? Če ne, naj bo pa to predlog za gorenjski pokal prihodnje leto!!!
Uporabniški avatar
 ero
hoj,

dodane so točke iz Jelendola in Predanovcev. ker so s tem zaključene letošnje prireditve Pomurskega in Gorenjskega pokala, ki štejejo za Slovenski pokal, so iz lestvic izločeni vsi, ki niso nastopili vsaj na eni izmed treh tekem posameznega pokala. lestvice so tako precej krajše, ponekod že kar presneto kratke :(

Slovenski pokal v rekreativnih tekih 2005, stanje po 10. prireditvah :arrow:
 Ninocka
Akcija Slovenija teče in Slovenski pokla v rekreativnih tekih sta res izjemno pozitivni ideji. Sama udeležba na posameznih tekih je po mojem mnenju dobra, žalostno pa je videti kako malo nas "tekmuje" za Slovenski pokal. Bo potrebno malo analizirati zakaj in narediti kakšne spremembe v bodoče (tako sistemsko, kot promocijsko).
Uporabniški avatar
 ero
hoj

Ninocka napisal/-a:Akcija Slovenija teče in Slovenski pokla v rekreativnih tekih sta res izjemno pozitivni ideji. Sama udeležba na posameznih tekih je po mojem mnenju dobra, žalostno pa je videti kako malo nas "tekmuje" za Slovenski pokal. Bo potrebno malo analizirati zakaj in narediti kakšne spremembe v bodoče (tako sistemsko, kot promocijsko).

pogoji so dokaj strogi in ideja, ki stoji za njimi - da naj bi se tekači udeleževali prireditev po vsej Sloveniji - očitno ne drži. za prihodnje leto seveda razmišljamo o prilagoditvah. jaz sem že za letos predlagal, da bi za izpolnitev pogojev bila dovolj udeležba na treh področnih pokalih od petih. nič, po zaključku bomo naredili analizo in ukrepali.

Nina, boš ti prišla na zadnji dve prireditvi?
Uporabniški avatar
 bojanu
Tako, slovenski pokal 2005 je za nami :D Čestitke vsem hitrim in vztrajnim, ki smo uspeli zbrati točke za končno uvrstitev :laola

Nekaj fotk s podelitve (različni avtorji, ker mi je malo nagajal fotoaparat)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA