povezave na strani z uradnimi rezultati

Moderator: ero

Uporabniški avatar
 ben
lastniški čip me na koncu spet ni registriral-letos prvič na 42, podobno kot lani na 21. Ali je imel še kdo podobne težave?

Ben
Uporabniški avatar
 Tatjana
Kako pa veš, da te ni registriral? Jaz sem imela čip za enkratno uporabo, ampak me tudi ni med rezultati.
Uporabniški avatar
 ben
Ko sem šel po potrdilo, mi ga niso izdali, ker me ni bilo na seznamu. Klical sem na timing. Tam so mi povedali, naj jim pošljem mail s predvidenim rezultatom. Potem bodo preverili s pomočju videoposnetka. Vsakega udeleženca so na cilju posneli s kameri, podobno kot lani.
Ben
Uporabniški avatar
 rebolj
Meni so pri prijavah na Timingu nekaj omenili o črni listi tistih, ki uporabljajo "stare" (črne) čipe, katere niso vrnili (in tudi niso dobili nazaj kavcije 6.000 SIT) izpred nekaj let - preden so začeli uporabljati čipe za enkratno uporabo.

Morda kdo kaj več ve o tem?
Uporabniški avatar
 Speedy
rebolj napisal/-a:Meni so pri prijavah na Timingu nekaj omenili o črni listi tistih, ki uporabljajo "stare" (črne) čipe, katere niso vrnili (in tudi niso dobili nazaj kavcije 6.000 SIT) izpred nekaj let - preden so začeli uporabljati čipe za enkratno uporabo.

Morda kdo kaj več ve o tem?

Glede na pravila naj bi bili lastniški čipi zgolj in samo rumeni po celem svetu.
Uporabniški avatar
 Herman_Pujs
so se kar potrudli letos...tole s filmčki in slikcami je terjal dost dela...bravo, kr tko naprej
Uporabniški avatar
 bozo
Na katerih kilometrih pa so izmerjeni vmesni časi? Včasih je bil to
10,21, 30 in 42km. Kako pa je bilo letos?
 Marinka
Nekaj se je govorilo, da so bili vmesni casi izmerjeni na 4,7 km in zatem na 14,6 km (pred avtocestno bazo). Bi bilo potrebno povprasati na Slo-timing, vendar je vprasanje, ce so izmerjeni metri povsem pravilni.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA