povezave na strani z uradnimi rezultati

Moderator: ero

Uporabniški avatar
 Bosti
ja stran z rezultati je res slaba...
najprej rabš pou ure d ti sploh pokaže kero kategorijo hočš, pol pa še pou ure d ti vrže vn tistih prvih 70 :(
Uporabniški avatar
 tekačica
Bosti napisal/-a:ja stran z rezultati je res slaba...
najprej rabš pou ure d ti sploh pokaže kero kategorijo hočš, pol pa še pou ure d ti vrže vn tistih prvih 70 :(

Pol pa še ppaziš, da tebe ni vmes :?
Uporabniški avatar
 lukovb
Za tak proračun teka bi si sigurno lahko omislili boljšo stran z rezultati.
Večino nas zanima čas in večina si ogledamo čas na spletu. Zgleda, da se tega še ne zavedajo dovolj??
 lament
Po domace povedano jim dol visi za to. Samo da ste placali startnino, pa so zadovoljni; ostalo je postranska stvar... ;)

LP
Uporabniški avatar
 sosed
odkar sem začel hodit po rekreativnih tekaških prireditvah opažam, da organizatorji ponavadi "odletijo na polno" pri čisto osnovnih zadevah. pri stvareh, ki bi se jih dalo rešit z nizkim finančnim vložkom in relativno malo vloženega truda...

pri tekaški prireditvi mi ni bistvenega pomena, da tekače v cilju zabava Atomic Harmonic, da program povezuje Andrej Stare ipd... kar se mene tiče, je najpomembneje:
1. da je proga dobro označena,
2. okrepčila na progi in cilju
3. hitri in DOSTOPNI rezultati.. THAT'S IT!

mislim, ali je res tako težko zagotovit vpogled v rezultate tekaču, ki se je celo leto pripravljal na ta dogodek? dogodek, ki bi btw. rad konkuriral največjim evropskim maratonom? ampak novinarji vedno pišejo samo o rekordih, udeležbi, mednarodni zasedbi ipd., potem pa jasno ni interesa, da bi se naredil tudi kak kvalitetni preskok... ;)

Da ne bo izpadlo, da samo pljuvam... Sicer sem zelo zadovoljen s samo prireditvijo in hvaležen vsem, ki že 11 let skrbijo za to, da je LJ maraton postal to, kar je danes, ampak to da tekač, ki je res vložil veliko v ta tek in konec koncev plačal 7500 sit (kar je ogromno!), ne more do svojega rezultata, je pa res en velik, velik kiks v organizaciji!!

lp, sosed
Uporabniški avatar
 MihaPR
sej ga lahko pogledaš, samo malo traja, da ga dobiš
 usmiljeni_brat
Jaz sem poizkusil vsaj 30 krat pa mi niti enkrat ni uspelo priklicat rezultatov, tudi če sem čakal.
Sramota.
Uporabniški avatar
 bojanu
Rezultati so bili zgleda kar kmalu na njihovem strežniku. Na žalost zaradi slabo zasnovanega sistema (vsakič brska po bazi, namesto da bi še shranil v cache in naslednjim poslal od tam) rezultati niso dostopni :twisted:
Uporabniški avatar
 matej712
vseeno bi bilo, če bi generirali html strani z rezultati (neuradnimi) ali enostavno excel tabelo
Uporabniški avatar
 potepinko68
Enostavno - tole z rezultati je pa enostavno KATASTROFA!

lp,
potepinko
Uporabniški avatar
 MihaPR
Pa sej je vsak lahko dobil svoj rezultat takoj poprihodu v cilj. jest sem svojega videl 1 minuto za tem.
 legionar
ne bit tak neučakani, razburjanje škoduje zdravju in okolici :D
zdele so že vsi rezultati dostopni...
Uporabniški avatar
 EčO
No zdaj ko sem končno prišel do rezultatov sem pa ugotovil da me sploh ni gor :?: :?: Pa tud SMS-a nisem dobil :!:

Pa nisem nič plonkal, sem kr lepo celo traso pretekel :!:

A je še kdo ugotovil da ga ni v rezultatih :?:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA