odkar sem začel hodit po rekreativnih tekaških prireditvah opažam, da organizatorji ponavadi "odletijo na polno" pri čisto osnovnih zadevah. pri stvareh, ki bi se jih dalo rešit z nizkim finančnim vložkom in relativno malo vloženega truda...
pri tekaški prireditvi mi ni bistvenega pomena, da tekače v cilju zabava Atomic Harmonic, da program povezuje Andrej Stare ipd... kar se mene tiče, je najpomembneje:
1. da je proga dobro označena,
2. okrepčila na progi in cilju
3. hitri in DOSTOPNI rezultati.. THAT'S IT!
mislim, ali je res tako težko zagotovit vpogled v rezultate tekaču, ki se je celo leto pripravljal na ta dogodek? dogodek, ki bi btw. rad konkuriral največjim evropskim maratonom? ampak novinarji vedno pišejo samo o rekordih, udeležbi, mednarodni zasedbi ipd., potem pa jasno ni interesa, da bi se naredil tudi kak kvalitetni preskok...
Da ne bo izpadlo, da samo pljuvam... Sicer sem zelo zadovoljen s samo prireditvijo in hvaležen vsem, ki že 11 let skrbijo za to, da je LJ maraton postal to, kar je danes, ampak to da tekač, ki je res vložil veliko v ta tek in konec koncev plačal 7500 sit (kar je ogromno!), ne more do svojega rezultata, je pa res en velik, velik kiks v organizaciji!!
lp, sosed