Moderatorji: Nataša, Barb

Uporabniški avatar
 Vlajko
marathon napisal/-a:...... Ja kaj pa prehrana in pijača?Al to bo tam ali kako se bomo drugače domenili.Da vemo pri čem smo......

:idea: V pozadinsko obezbedjenje formacije :TF) bom prispeval 10 litrov odličnega rdečega bizeljčana. Na žalost bo na voljo šele od sobote naprej. :wink:
Uporabniški avatar
 pershing
Vlajko napisal/-a: :idea: V pozadinsko obezbedjenje formacije :TF) bom prispeval 10 litrov odličnega rdečega bizeljčana. Na žalost bo na voljo šele od sobote naprej. :wink:

Ha Vlajko ne na žalost :wink: na veselje vseh nas, ki pridemo v soboto, ker bi drugače lahko le vohali flaškon :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 klaudi
Hojla!
Sej ne vem - BARB - a se še lohk prijavim. Ninočka, lahko se pelješ z mano. Sem mislila, da bi šla v soboto zjutraj iz LJ, nazaj bi šla pa raje v nedeljo dopoldan.
 amerigo
Živjo!
Tudi jaz bi vas prišel pogledat, cel vikend nimam časa, ker imam ogromno dela v službi, sem pa večkrat tu gor in prebiram vaše izjave in se mi zdi da ste kot družina.
 amerigo
Tudi Amerigo se prijavlja!!! Sam vas obiščem v soboto...
Uporabniški avatar
 Manika
Tole sem dobila po mailu:

Obvestilo!

Iz preverjenega vira, da bo dne 17.12.2004 in 18.12.2004
po vsej Sloveniji vršen poostren nadzor alkoholiziranosti (pihanje).

V planu imajo odvzeti 1000 izpitov.

Pazite se!

Bo treba kar prespat v Logarski :!:
Uporabniški avatar
 Barb
Dopolnite in popravite:
1.Ero-pet.
2.Pia-pet.
3.Nataša-pet.
4.Barb-pet.
5.dpop-sob.
6.tmp-sob.
7.Maja-otrok-sob.
8.Lučko-pet.
9.Manika-sob.
10.Bor-pet.
11.Mateja-pet.
12.S*-sob.( :?: )
13.Z*-sob.( :?: )
14.Fotr-sob.
15.Simi-pet.
16.Staša-pet.
17.Simon-pet
18.Aleš-pet.
19.Alenka-pet.
20.Tomaz NY-pet.
21.Marathon-pet.
22.Milan-pet.
23.Lidija-pet.
24.Milan-otrok-pet.
25.Matevž-pet.
26.Sergeja-sob.
27.Bor-otrok-pet.
28.Vid-otrok-pet.
29.Maraton 100-pet.(privat prenočišče)
30.Maraton 100-žena-pet (privat prenočišče)
31.MatjazV-sob. :arrow: ned.
32.Pegaz-pet.
33.Zaraa( :?: )
34.Vlajko-sob.
35.Silva-sob.
36.Mojcej77-pet.
37.MihaPR-sob.
38.MajdaPR-sob.
39.MiroPR-sob.
40.Binch-sob.
41.Rainbow-pet.
42.Pershing-sob.
43.Pershing žena-Irena-sob.
44.Pershing-otrok1-Andraž-sob.
45.Pershing-otrok2-Matija-sob.
46.Editor-pet.
47.Poldy666-pet.
48.Gaga-sob.
49.Pjotr-pet.
50.Ninocka-sob. :arrow: ned.
51.Tini-sob.
52.Mihaperme-sob.
53.Mathew-sob.
54.Ines-pet.
55.Klaudi-sob.
56.amerigo-pet.
57.Bajsi-sob.
Nazadnje spremenil Barb, dne 14 Dec 2004, 14:40, skupaj popravljeno 8 krat.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Manik veš je že tako, da sedaj ko so novi trolčki na vrhu se je treba takoj pohvalit z nenapovedano akcijo s pihanjem v tiste piščali.
Samo lahko rečem, da so se pošteno zafrklni ker bomo skoraj vsi prespali v Logarski dolinci.Tam ne bo pa ne duha ne sluha od Blue boysov 8) 8) :lol: .
Do nedelje popoldan se bo pa tako ali tako vse razkadilo tako v njihovih glavah, kot v naših :lol: :lol: :lol: .
Mi bomo samo ocenjevali kvaliteto zaužitih vitamnov pa čist nič drugega. :wink: .Glede na ta zadnji spisek, ki ga je predstavila gospa ministrica za notranje zadeve je seznam sedaj podoben kar vojaškemu bataljonu, ki bo okupiral Logarsko.
Da ne bojo ljudje mislili da je zopte kak 75km tek, ko nas bo toliko na kupu.
:lol: :lol:
Bomo porabili en dan samo za spoznavanje drug drugega, pol en dan za predavanje.Hudiča pol pa nič več ne ostane za okušanje tistih aromatičnih zadev ki se prav lepo podajo našim želodčkom.
Na ustnicah imamo pa potem prav čudovito plave barve.
Madonca, kje je sedaj teranček, terančkov liker pa brez zamer.
ČAO!
Uporabniški avatar
 Fotr
Barb napisal/-a:Dopolnite in popravite:
15.Fotr-pet.

15.Fotr-sob. :evil:
 Ninocka
Barb napisal/-a:55.Ninocka-sob. :arrow: ned.( :?: )

Moja šefica prevoza bo Klaudi :) ! Sem se pa že tudi sprijaznila, da bom eno noč prespala/prežurala/preživela(upam :lol: ) z vami ! No, pa nedeljskega (jutranjega :wink: ) teka se tudi že veselim!
Uporabniški avatar
 haupi
Zdravo,

Haupi se vam na žalost :twisted: ne bo mogel pridružiti, ker gre osvojit našega očaka - Triglav!

Verjamem, da se boste imeli noro!

Lp
haupi
 Lučko
haupi napisal/-a:Zdravo,

Haupi se vam na žalost :twisted: ne bo mogel pridružiti, ker gre osvojit našega očaka - Triglav!

Lp
haupi

Sej nisem "hribuc", se tud velik ne zastopm v to, ampak neki pa bega. :oops: Tole me pa res bega Haupi :arrow: sred decembra pa na Triglav :?: :roll:
PS
Počelo je počelo...odpovedi PRESS :roll:
 Nataša
haupi napisal/-a:Zdravo,

Lp
haupi

a dej no, a pa lih TA VIKEND morš ti POD NUJNO na Triglav? a veš da je Triglav nonstop tam, kjer je???!!!

porkaduš... :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 Barb
Najavljam,da za enkrat ne sprejemamo več prijav.
Torej,tisti,ki ste na seznamu ste,drugi pa ste na čakanju-zgolj zaradi prostorske omejitve.

V ponedeljek,pa se bo sestal razširjeni organizacijski odbor za Logarsko in bo podal nadaljnje informacije.
Uporabniški avatar
 Z*
Barb napisal/-a:Dopolnite in popravite:
13.S*-pet.
14.Z*-pet.

Midve se pravzaprav nisva niti prijavili :wink: , vendar, če bo šlo, se res oglasiva za 1 dan: verjetno sobota. Ni fiksno. :roll: Problem je tale veseli december ... :shock:
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 17

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA