Moderatorji: Nataša, Barb

Uporabniški avatar
 S*
Logarska je fajn, so lepe tekaško-smučarske proge in čudovita jutra z ožarjenimi vrhovi Ojstrice, Rink ... :D Ja, kar romantična ratam, ko se spomnim ...

LP Suzana
Barb napisal/-a:Glede na to, da so bili na temi drugega piknika podani že nekateri predlogi, glede 3. piknika-tokrat večdnevni :idea: , oziroma prednovoletnega teka oziroma taborjenja,ipd., odpiram novo temo za zbiranje predlogov.

Pa ne pozabite rezervirati dopust :P :wink:

Ovaj put preskačem piknik i nitko me ne bude nagovorio, :nono: ni slućajno. :nono: , ni Barb :nono: , ni Lučko :nono: , NITKO :nono: .
Dolazim dok bude u ljeto i hoću se kupati :wink: , plivati :lol: i sunćati :lol:
marathon95 napisal/-a:Ovaj put preskačem piknik i nitko me ne bude nagovorio, :nono: ni slućajno. :nono: , ni Barb :nono: , ni Lučko :nono: , NITKO :nono: .
Dolazim dok bude u ljeto i hoću se kupati :wink: , plivati :lol: i sunćati :lol:

To ti samo misliš :arrow: :-- Hej you, nemoj da ja dolazim saSlika po tebe. :twisted:
PS
:juhuhu: včasih strelam hit, včasih pa pučas...Slika
 Nataša
Tiste koče v Logarski so videt prav fajn!!! jest sem sicer po lokalpatriotsko za Velko planino, ampak mislim, da so koče gor premajhne za hordo TFjevcev, ki se zna nabrat :D

najboljš bi blo, da bi kar rezervirali eno večjo kočo en vikend pred božičem in potem imamo vsi par mesecev časa, da si to zadevo naplaniramo v svoje izredno natrpane urnike :wink:

al čmo anketo za datum?
Barb dej povej, ti si šefla! :wink:
Barb napisal/-a:...Pa ne pozabite rezervirati dopust :P :wink:

Udeležba visi v zraku, :cry: kajti stoodstotno lahko zagotovim, da nimam tudi dneva dopusta. :cry: :shock: Kako naj pridem do frej dni za naslednji piknik, se bom ubadal do uradno določenega datuma. :shock: Kaj se nekaterim mara, ko imate dopust? :D :D
Fotr napisal/-a:
Barb napisal/-a:...Pa ne pozabite rezervirati dopust :P :wink:

Udeležba visi v zraku, :cry: kajti stoodstotno lahko zagotovim, da nimam tudi dneva dopusta. :cry: :shock: Kako naj pridem do frej dni za naslednji piknik, se bom ubadal do uradno določenega datuma. :shock: Kaj se nekaterim mara, ko imate dopust? :D :D

Fotr, ni blema pa uzem lansko bolniško, tko al tko jo moraš do nouga leta ponucat, če ne propade! :lol:
Uporabniški avatar
 Barb
Nta in vsi ostali

zadeve so v teku-poizvedujemo glede najema prostorov,tako da takoj,ko bo kaj novega sporočim

Datumi pa bodo pač odvisni tudi od lokacije in prostorskih zmožnosti

p.s.:GOV besno dela :wink:
Uporabniški avatar
 ero
hoj,

Pia je poklicala v Dom planincev v Logarski. pravijo, da imajo prostora (prenočišč) za 32 oseb v domu in še za 10 v lovski koči, ki je zraven. cena je zdaj 4200 SIT za prenočišče z zajtrkom in 4900 SIT za polpenzion. pozimi bo zaradi stroškov ogrevanja cena za par odstotkov višja. v vikendu okoli 17. decembra je še prosto...

kaj pravite?
Uporabniški avatar
 Barb
Jaz sem itak ZA :P

p.s.:Pia hvala
 Nataša
po moje bi blo treba kar rezervirat in v tem primeru ukint demokracijo, ker sicer bomo tolk časa razpravljal, da bo že vse mimo in bo dedek mraz že nosu in bojo začel zvončki cvetet :wink:

to je samo moje mnenje, da me ne bi kdo zdej tepu :wink:
Barb po moje je najboljš da se kr začnejo zbirat prijave, zdej je še dost cajta da si splaniramo, damo otroke v varstvo in staro mamo prestavimo iz kovčka za violino na podstrešje :P

p.s. jest mam v glavi mešanico realnega in fikcije, da me ne bi kdo obtožil sadizma.
Uporabniški avatar
 Barb
Nta,če bo Ero oz. Pia rezerviral-a, se povsem strinjam s tabo.
Nekaj nas bo sigurno šlo, a ne :?: :idea: :wink:

Za prijave zbirat,pa ni blema.(sam zdele me 4 dni ne bo,.ko bom na taboru)
Uporabniški avatar
 simi
Kot večimi mi je predlog všeč in se strinjam z Natašo (s tem da ima moja fantazija drugačne dimenzije :lol: ), dajmo kar počasi rezervirat in zbirat prijave..pa pisat pismo božičku :wink:
 Nataša
Barb, če želiš lahko tokrat jest prevzamem zbiranje prijav. Mal te mam sicer na sumu da v tem blazno uživaš, ampak ipak...povej!

sam da mi nou treba spet štrikat :shock:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 17

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA