Moderatorji: Nataša, Barb

Uporabniški avatar
 Tupolyew
A jest, k sm skorej čist nov lohk tud se prkažem mogoč?
Uporabniški avatar
 mojcej77
Nujno! :D

m
Uporabniški avatar
 Staša
Tupolyew napisal/-a:A jest, k sm skorej čist nov lohk tud se prkažem mogoč?

Ja, :arrow: obvezno. Pa za C. bo tudi prostor - lahko pripeljem Maria, da bo imel družbo. :wink:
Uporabniški avatar
 Barb
Aha,Staša je ugotovila kdo je "meni neznana oseba" :P :wink:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Hi,

dobil sem odgovor, da smo tudi fazani vabljeni na srečanje, ako se pravočasno prijavimo. Sedaj pa rabim nasvet, kaj narediti z svojo boljšo polovico, kateri ne upam niti namigniti, da bi se vam sam pridružil. Po mojem se "grebe", da bi šla rada zraven, čeprav ji tek zaenkrat še na misel ne pride.

Preden pa jo konkretno povprašam v zvezi s tem pa potrebujem vaš suggestion, please, ....
 Lučko
Lučko napisal/-a:Dobrodošel vlajko :lol:
Novoletno srečanje je za vse fazane-fazanke, partizane-partizanke, indijance-indijanke, poslance-poslanke, TF-ce-TF-ke... :lol: :lol: :lol: . Prijavi se takoj! :wink:

...žene-može, mame-ate, tašče-tasti, svaki-svakinje... :roll: se mi zdi, da sam Jelinčič, pa Peče, pa Poszonceva ne smejo prit. Drgač pa vsi TF-ci, ožje-daljno (tja do 10 kolena) sorodstvo. Tud psi, hrčki, mačke, čebelji panj... :lol: :wink:

PS
Oprosti Vlajko, mal se hecam, seveda je dobrodošla in to zelo. :wink:
Uporabniški avatar
 Z*
Ne bodi packon :nono: , Vlajko, pobaši žensko v avto pa jo s seboj pripelji. Naj se naužije svežega zraka (bo pol manj sitna).
:twisted: Če ne teče, pa še bo, ali pa bo hodila ali pa pazila dediče forumcev, ki bodo tekli :twisted: , ali pa štirinožce :clap: :hehe: ... Uf, kaj vse bo lahko počela ... :lol:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Z* napisal/-a:Ne bodi packon :nono: , Vlajko, pobaši žensko v avto pa jo s seboj pripelji. Naj se naužije svežega zraka (bo pol manj sitna).
:twisted: Če ne teče, pa še bo, ali pa bo hodila ali pa pazila dediče forumcev, ki bodo tekli :twisted: , ali pa štirinožce :clap: :hehe: ... Uf, kaj vse bo lahko počela ... :lol:

OK, sedaj imam zbrane vse podatke za štart tega projekta.

Še danes bom začel doma "lobirati" in ko se bom naslednjič oglasil na to temo, BO TO PRIJAVA. Če pa od mene ne bo glasu, to pomeni, da sem "očitno stisnil rep med noge".

Vsekakor bom poskusil pohiteti, da ne bom na koncu prepozen....
 Nataša
Lučko napisal/-a:se mi zdi, da sam Jelinčič, pa Peče, pa Poszonceva ne smejo prit.

Lučko, tkole ti povem tukaj in zdaj: če se katerkol od teh treh omenjenih prkaže na TF megažuru, boš ti odgovarju, čin gor al pa dol - takrat nou nč pomagu, ne NE BO!
 Lučko
:--( :--( :--( N'ta, tvoje srce je stone. :--(
A tud Poszonceva ne :?: A je to tvoj zadnji odgovor :?: , a mam jz še klic v sili, polovičko :?: :--
Pa tolk fejst baba, tko športn vitka je Poszonceva :wc:
Uporabniški avatar
 Vlajko
vlajko napisal/-a:......in ko se bom naslednjič oglasil na to temo, BO TO PRIJAVA........

Skoraj zanesljivo:

16. Silva
17. Vlajko

Na žalost pa le za 2 dni SO, NE (torej le en večer žurke), pa še tu bi lahko prišlo še kaj vmes.....

PS: Ravnokar sem v ustrezno rubriko (člani...) vrinil svoje taktičko / tehničke podatke...
Uporabniški avatar
 milan
ero napisal/-a:
milan napisal/-a:Ali imajo v tem planinskem domu sobo z dvema posteljama za družinico z majhnim otrokom? Če se to da dobiti bi šli tudi mi zraven. (2 odrasla in otrok)

mislim, da s tem ne bo težav. a bom preveril in ti sporočim...

Ero, a si morda že vprašal za dvoposteljno sobo za našo družinico?
Sicer pa lahko tudi sam pokličem. Samo povej mi, da vem pri čem sem :?:
l.p.
Uporabniški avatar
 pia
Brez skrbi, na družine mislimo in smo že rezervirali sobice zanje. Vsi ostali - tisti, ki sploh mislite spat- pa na SKUPNA LEŽIŠČA, ha ha!
Uporabniški avatar
 MihaPR
Kako je pa s prijavami, dead line pa to, ker se ne vem tocno a bom lahko sel :?:
Uporabniški avatar
 rainbow
ja, jst bi tud svojo malenkost dodala....pa da bo kej koristi od mene, se javim še za kej skuhat in kakega otroka popazit, haha

vsekakor upam, da se vam res pridružim! :toast:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 17

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA