Uporabniški avatar
 Sebi
ZdravkoC napisal/-a:
Komaj čakamo ...

A ste se že pobotali, ali se še niste našli, da se skregate :wink:
Res je bil .... faca, ko je v nedeljo po Pohorju iskal psičko. Saj jo je kmalu našel, pol pa ni našel ... ah, saj je vseeno. Mislim, da bo malo skrajšal vrvici :rol:

Upam, da te tudi pri tem ni Fifty vzel za vzor. Ne bi bilo fajn...
Uporabniški avatar
 še1PR
Sebi napisal/-a:
ZdravkoC napisal/-a:
Komaj čakamo ...

A ste se že pobotali, ali se še niste našli, da se skregate :wink:
Res je bil .... faca, ko je v nedeljo po Pohorju iskal psičko. Saj jo je kmalu našel, pol pa ni našel ... ah, saj je vseeno. Mislim, da bo malo skrajšal vrvici :rol:

Upam, da te tudi pri tem ni Fifty vzel za vzor. Ne bi bilo fajn...
:nono: Fifty pa že ni tak šovinist :rol: :hehe:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Se opravičujem, ni izpadlo kot hec in mi je žal.
Uporabniški avatar
 Sebi
ZdravkoC napisal/-a:Se opravičujem, ni izpadlo kot hec in mi je žal.

Ej, Zdravko: spet ti je uspelo, da si nama zaprl gobca (meni in Alji namreč) :wink:
Uporabniški avatar
 še1PR
ZdravkoC napisal/-a:Se opravičujem, ni izpadlo kot hec in mi je žal.
:cast: :clap:
Uporabniški avatar
 50cent
:shock: :shock: :shock: O čem se pa vi tukaj sploh pogovarjate in mene zraven mešate :?: Kaka čaga, kje, zakaj.....jaz nič ne vem o tem :twisted: . Ni lepše kot enega reveža določit, drugi pa rit na toplo :evil: . Pa se vi zavedate, da bo te treba iti do Lukeja po bregu navzgor in vprašati če lahko rezerviramo prostor....le kdo bo storil :?: To je zame pretežko, da bi se kar tako šetal po Pohorju gor pa dol za brezveze.......... :wink: .
Ok, dost nabijanja v prazno. Stvar je sledeča....predvsem bi potreboval spisek ljudi ki bi se narisali na čagi TF sekcije MB torej se začnite kar preštevat :) , pa ne tako kot v vojski prvi, drugi, prvi, drugi....ampak prvi, drugi, tretji, četrti.....itd. itd......Edini problem glede koče Luka je, da je tisto edini prostor ki ga imajo na razpolago torej gre v njega max. 30 ljudi, še bolj idealno bi bilo, če bi jih bilo "le" 20 ker bo Zdravko potreboval prostor, da pokaže par cirkuških trikov (žongliranje z pivskimi flašami, stoja na eni nogi na žogi, preval naprej, preval nazaj...... :twisted: .)
Sem bil danes pri Lukeju(v sklopu treninga) :wink: in mi je lastnik zagotovil, da lahko letos poeenostavimo menije zato brez problema, letos nebo ostajalo hrane tako kot lani. Vsejedci dobimo pasulj in pivo, vegetarijanci pa kilo solate in kozarec vode :D .
Pa ostanimo resni in se začnite preštevati zraven pa predlagajte datum čage. Ker če nas bo več kot Luka premore, te bomo šli še malo višje v brege :twisted: Amen.
Kandidati za čago TF podružnica MB:

1. 50cent......................Mesni
2. še1PR.......................Vegetarijanski
3. Tatjana.....................Mesni
4. Vreme......................Mesni
5. Inot..........................Mesni
6. Sebi.........................Mesni
Nazadnje spremenil 50cent, dne 16 Nov 2008, 18:16, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
 še1PR
Si definitivno želim videt Zdravkove cirkuške trike! Torej...
50cent napisal/-a:Kandidati za čago TF podružnica MB:

1. 50cent......................Mesni meni

2. še1PR.... brezmesni

PS: če boste izbrali kak "pameten" termin...
Uporabniški avatar
 50cent
Misliš rečt vegetarijanski :?: :wink:

Lp :)
Uporabniški avatar
 še1PR
50cent napisal/-a:Misliš rečt vegetarijanski :?: :wink:

Sorry ja! Vegetarijanski ja! :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 Vreme
če bo datum ugoden me štej zraven :D
Uporabniški avatar
 INOT
Inot in Sebi-mesni
Uporabniški avatar
 50cent
"Pametni termin", "ugodni datum" in ostale floskule nam ne pomagajo pri določitvi datuma zato sem napisal da začnete pisati okvirne datume kdaj bi vam pasalo saj vsi vemo, da je December zelo natrpan mesec z zaključki. Pa da vam dam vsaj nekaj za iztočnico....kaj pravite na 12.12.2008 Petek ali 13.12.2008 Sobota :?: .

Uporabniški avatar
 areh
Kaj je zdaj z datumom? Jz bi mogu vedet, mam natrpan december, da groza.....same fešte :roll:
lpA
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA