Tako dragi moji, da ne boste mislili,da vaša Mama spi zimsko spanje
Praznike sem med drugim izkoristila tudi za zelo čudovit izlet na Ulovko. Bilo je res kot v pravljici, saj je bilo potrebno kar pošteno gaziti, da sem ugledala, na žalost, nam nesojeno kočico za ponovoletno žurko.
Koča je sicer zelo prijetna in v prelepem okolju, vendar pa žal cesta do nje ni splužena.Mislim, da pa si vsi želimo,čeprav smo športniki, malo ugodja.
Mogoče bo koča prišla prav za kakšno drugo praznovanje, tam nekje v maju
Naslednja poteza,ki sem jo izvedla v smeri iskanja primerne lokacije, je bil današnji klic na Center šolskih in obšolskih dejavnosti. Našla sem namreč zelo lep dom v Planici.Tudi doma v Kranjski gori in Bohinju sta prav lepa.Na žalost,pa so vsi domovi zasedeni za termin,ki ga želimo,to je konec januarja oz. začetek februarja.
Pozanimala sem se tudi kako je drugače z nastanitvijo. Hrana ni problem,od polpenziona,do penziona. Pijača,pa

,lahko se sicer nekaj prinese tudi s sabo,samo ne odobravajo pa ravno nekakšnega popivanja, ker se pač bojijo za inventar, kar je za tako lepo opremeljen dom povsem samoumevno.
Jutri grem naprej v akcijo, zato vas bom o podrobnostih obveščala sproti, dokler ne najdem ene primerne lokacije.
Lahko pa se začnete počasi šteti

....dolgo že tega nismo počeli