Novoletna žurka naj bo:

A) pred novim letom
10
27%
B) po novem letu
20
54%
C) mi je vseeno, ker se žurke ne bom udeležil
7
19%
Uporabniški avatar
 MihaPR
Sem slišal enako novico :)
Uporabniški avatar
 Fotr
Bi se spodobilo, da bi se malo izprsil, saj so ga iz drugih forumov že zjagali. Če bo financiral žurko, se bo dalo še malo vzdržati
Uporabniški avatar
 Barb
Tako dragi moji, da ne boste mislili,da vaša Mama spi zimsko spanje :P :nono:

Praznike sem med drugim izkoristila tudi za zelo čudovit izlet na Ulovko. Bilo je res kot v pravljici, saj je bilo potrebno kar pošteno gaziti, da sem ugledala, na žalost, nam nesojeno kočico za ponovoletno žurko.
Koča je sicer zelo prijetna in v prelepem okolju, vendar pa žal cesta do nje ni splužena.Mislim, da pa si vsi želimo,čeprav smo športniki, malo ugodja.
Mogoče bo koča prišla prav za kakšno drugo praznovanje, tam nekje v maju :roll: :wink:

Naslednja poteza,ki sem jo izvedla v smeri iskanja primerne lokacije, je bil današnji klic na Center šolskih in obšolskih dejavnosti. Našla sem namreč zelo lep dom v Planici.Tudi doma v Kranjski gori in Bohinju sta prav lepa.Na žalost,pa so vsi domovi zasedeni za termin,ki ga želimo,to je konec januarja oz. začetek februarja.
Pozanimala sem se tudi kako je drugače z nastanitvijo. Hrana ni problem,od polpenziona,do penziona. Pijača,pa :? ,lahko se sicer nekaj prinese tudi s sabo,samo ne odobravajo pa ravno nekakšnega popivanja, ker se pač bojijo za inventar, kar je za tako lepo opremeljen dom povsem samoumevno. :(

Jutri grem naprej v akcijo, zato vas bom o podrobnostih obveščala sproti, dokler ne najdem ene primerne lokacije.

Lahko pa se začnete počasi šteti :wink: ....dolgo že tega nismo počeli :D
 laufar
Fotr napisal/-a:Bi se spodobilo, da bi se malo izprsil, saj so ga iz drugih forumov že zjagali. Če bo financiral žurko, se bo dalo še malo vzdržati

To je pa dezinformacija! Ja, tud Udba ni več kar je bla............. :roll:
 Nataša
Barb, hočeš neko demokracijo in nas sprašuješ za mnenje, Logarsko pa vseen redno ignoriraš.... :cry:
Uporabniški avatar
 Barb
Vpraši Stašo,če ji je blo kul :? :wink:
Včasih je luštno okusit še kaj novega :roll:

A kdo ve, če je kaj primernega na Pokljuki, v Kranjski gori ali Bohinju oz. Bledu?
Uporabniški avatar
 Vlajko
Barb napisal/-a:... sicer zelo prijetna in v prelepem okolju, vendar pa žal cesta do nje ni splužena ...

Morda se da tudi to s kakšnim dodatnim razumnim "cvenkom" urediti (Pero ?). :?:

... Razen, če ne bi ravno na "vikend D" zopet snežilo ... :roll:

:idea: Se bomo pa prbližn tkole pelal: :wink:

Slika

PS:
Če se želite mene znebiti, to najlažje storite tako, da določite vikend 28./29. januar.
Uporabniški avatar
 Snezinka
Še en predlog:
Počitniški dom Vila Kranjska gora
Naslov: Počitniški dom Vila, Vršiška 73, 4280 Kranjska gora
Telefon: (04) 588 16 83

Tam je full lepo, cesta splužena, za vse poskrbijo oni (hrana), prostora pa je dovolj (nas je ponavadi okoli 60, pa ni nobenega problema). Edino kako so kaj zasedeni ne vem.

Pies
Tudi mene se lahko znebite na isti način kot Vlajkota :roll:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Snežinka, tvoja ideja je izjemno privlačna [Gre-m( -va, -mo) na planinski izlet na Vršič Press], samo, da nas ne bi odrli kot jarce. :roll:

Snežinka napisal/-a:...Tudi mene se lahko znebite na isti način kot Vlajkota ...

:bum: Kam pa greva? A? A? :wink: :D :D :wink:
Uporabniški avatar
 Snezinka
Vlajko napisal/-a: :bum: Kam pa greva? A? A? :wink: :D :D :wink:

:lol:
Jst v Švico na mini dopust 8) 8) 8)
 Nataša
Spet gre na dopust!! :cry: :--(
bah
še več bom delal (Orwellow, ne Vlajkov konj!) :wink:
Uporabniški avatar
 Snezinka
Nataša napisal/-a:Spet gre na dopust!! :cry: :--(

Nič kriva :roll: ...tko je naneslo, da je bilo pod smrekco zelo simpatično darilce 8) 8) 8).
Uporabniški avatar
 Barb
Snežinka kaj je to ze en Dom?

Kdaj se pa vidva vrneta?

Kdaj so pa zimske počitnice?
Uporabniški avatar
 Snezinka
To je počitniški dom (koča) od Zveze prijateljev mladine. Blazno prijetna stvarca.
Za 14. in 15.1. vem, da je že zaseden, ker bom tam :roll: na eni drugi "ponovolenti zabavi", tako da najbolje, če pokličeš in se pozanimaš kdaj imajo prosto.
Kdaj so počitnice nimam pojma (tudi otrok ne :lol: ), jaz pa sem na mojem mini dopustu 4 dni (28. - 31.1.).

lp
Snežinka
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 13

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA