Drugi piknik naj bo dne:

25.09.2004
19
59%
02.10.2004
9
28%
09.10.2004
Brez glasov
0%
16.10.2004
2
6%
drugo
2
6%
Uporabniški avatar
 H2O
Barb, predno se voluntiram mi povej kakšno popestritev imaš v mislih? :? :D
Uporabniški avatar
 Barb
Poskreli bomo zgolj za animacijo.
Sporočim na Zs :wink:
Uporabniški avatar
 H2O
eto Barb, javno naznanjam, da sem prostovoljka :wink:
Uporabniški avatar
 Barb
Staša je predlagal(glede na to,da se nihče od moškega dela še ni prijavil) da objavim zamisel javno.
Imela sem v mislih naslednje.
Izbrali bi 5 mešanih parov(če bo prijavljenih več,lahko tudi več)-na podlagi prijavljenih bi izvedla naključno žrebanje.
Potem naj bi se vsak par dogovoril in moral bi preživeti določen dan-nekaj uric skupaj in početi nekaj čimbolj zanimivega.Povsem odvisno kaj bi si par zmislil.
Seveda bi moral vsak par to arhivirati in dokazati kaj je počel,ter na pikniku potem čmbolj izvirno predstaviti.
Nato bi na pikniku izbrali zmagovalni par.
Seveda bi bila tudi nagrada.

Aja pa še pregled izpolnitve nagrad s prejšnjega piknika bi vzeli pod drobnogled.
Uporabniški avatar
 IRA
Hojla ....

No ker je lokacija o kateri govorite skoraj moj dom ... :D
... bi vam lahko kaj prišepnila ....

Barb omenila si kakšno kolesarjenje ... tu je kar nekaj lepih primerkov, precej prazne ceste in lepe narave....
Možno je recimo:

1. Od Podpeči do Iškega vintgarja in nazaj ... (nazaj lahko speljemo še čez neko vasico in čez Črno vas gor do Podpeči ... cca 30km

2. Od Podpeči do Brezovice, skozi Vrhniko - Borovnico do Podpeči ... cca 35 km

3. Proti Rakitni ... to je seveda v hrib okoli 10 - 12 km ... pa še malo po cesti .... cca 30 km

4. Do Brezovice, nato čez Dobrovo do Brda(lj) in po glavni cesti nazaj ... cca 25km

5. Čez Brezovico, Dobrovo čez Toško čelo ... do Podutika in nazaj ... cca 45km- 50 km ...

6. Čez Črno vas do Strelišča ... in nato po poti spominov in tovarištva(37km) in nazaj v Podpeč čez Črno vas .... cca 60 - 70 km

7. Do Borovnice in neke gorske proge po hribih ... mislim, da so tri različice ... to je cca od 30do 60-70 km
Ampak po maših hribih so medvedi :)))

Da se tudi v Pekel na slapove in čez Pokojišče dol ... Ali na izvir Ljubljanice do Močilnika ...

To so moji predlogi .. vprašanje pa je sedaj kaka dolžina in proga vam bolj ustreza ...

Glede teka pa je od Brezovice do Podpeči cca 7-10 km?
Koliko km potrebujete, da vem v kaj usmerit moje razmišljenje :)

Lp IRA
Uporabniški avatar
 pegaz
Barb napisal/-a:Za popestritev na pikniku, bi potrebovala 10 kandidatov(5moških&5žensk), ki bi se piknika udeležili neglede na izbrani datum in bi bili pripravljeni žrtvovati nekaj svojega prostega časa.

Evo mene. Za piknik se splača potrudit.

Hm, res je, da bi mi najbolj ustrezal 25.9. (sicer me ni v SLO), a v svojo obrambo naj povem, da sem glasoval za 16.10., ko sem spet tu.
Torej, Barb, če me na ta dva termina lahko ponucate - sporoči.

LP
Andrej :)
Uporabniški avatar
 Barb
Stvar je sledeča, stoji pa takole.
Danes popoldan mi je Matjaž potrdil da je datum 25. 09.2004 prost. Odločila sem se, glede na to, da trenutno tudi vodi, da ga kar potrdim.

Torej 2. piknik Tekaškega foruma bo 25. 09. 2004 v Podpeči.

Vse ostale podrobnosti bodo sledile.

Hkrati sem bila še na obisku pri naši članici *Darji*(Matjaževa žena PRESS). Tekla je seveda debata o teku, kolesarjenju in kakopak tudi pikniku. Darja ima kar nekaj idej o zabavnih igricah-v kolikor ste zainteresirani. Matjaž pa je dal tudi idejo o teku,cca 9,5km in sicer izpred Rutarja menda vodi pot naravnost do Podpeči.

Odločitve o aktivnostih se naj še naprej zbirajo tule.

Toliko za enkart.
 Ahiles
Cao, šefica!

Pravkar sem prletu iz Škotske in sem mal ven padu iz dogajanja na TF. Pol pa vidm to aktivnost in sem se že zagrel za akcijo. Sem sicer bolj frišn na TF, pa tud nobenga še ne poznam, pa me samo zanima, če bo pred piknikom še kak trening ali karkoli, da bi se vsaj sopznal z glavnimi facami, da se ne bomo pol v Podpeči debelo gledali.

LP!
Uporabniški avatar
 marathon95
Barb napisal/-a:Marathon95 nadam se, da čete nekako uspjet, da nas posetite na pikniku i dopeljete još koje društvo iz Hrvatske.

Barb, bi te lepo prosil da ne vičeš na mene. Ja sam samo trkač i nisam ništ kriv :cry:
Malo mi je daleko, ali možda ipak nekaj zmislim. Imam još jedan problem, nemam šofera, ak si spijemo koje pivo
Uporabniški avatar
 tini
marathon95 napisal/-a:Malo mi je daleko, ali možda ipak nekaj zmislim. Imam još jedan problem, nemam šofera, ak si spijemo koje pivo

I kad si sofer mozes tu slobodno popit 2-3 piva. Mi nemamo 0.0. :twisted:

LpTini
Uporabniški avatar
 Barb
Barb napisal/-a:Potem naj bi se vsak par dogovoril in moral bi preživeti določen dan-nekaj uric skupaj,....

Prosim vas, da ne bi še kdo napačno razumel,kot me je že Bor opozoril,.....to naj bi bile urice športnih,kulturnih,ustvarjalnih dogodkov!
Pač sem poskušala malo popestriti dogajanje na pikniku :!:
 Nataša
Barb, sej nismo vsi taki kot uni opazovalci srn iz Kranja, k takoj pomislijo na...khm khm...žena pa čaka domaaaa! :twisted:

dobr si mislila.

Meni je datum okej, pa tudi za kakšno opravilo se javim, samo za prostovoljko ne grem, ker sem dolgocajten človek in sploh živa mora in se ne bi spomnila nič zanimivega počet :cry: - razen če bi skupi s prostovoljcem šivala gobeline in gledala mehiške nadaljevanke, to mi je pa dbest, to pa skoz počnem! :wink:

v glavnem, bistvo tega posta je (če kdo ne ugotovi...in ne zamerim mu, če ne), da si fajn šefica in da maš tuki vojsko naspidiranih tekačev, tako da lahko vsakemu naložiš kako malenkost. :D ali dve.
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

8) Evo, se javim za prostovoljca in racunam, da bom vezel gobelene in buljil v nadaljevanke kot tele v nova vrata. :)

lp, oranzni slon

p.s.: Evo, Barb, meni je prav zal, ce ti bodo sedaj vse zenske pobegnile, 5rca je pa itak se na morju. :)
Uporabniški avatar
 pegaz
Barb napisal/-a:
Barb napisal/-a:Potem naj bi se vsak par dogovoril in moral bi preživeti določen dan-nekaj uric skupaj,....

Prosim vas, da ne bi še kdo napačno razumel,kot me je že Bor opozoril,.....to naj bi bile urice športnih,kulturnih,ustvarjalnih dogodkov!
Pač sem poskušala malo popestriti dogajanje na pikniku :!:

Kaj je to zdaj, Šef... khm mislim Barb, a zdaj bo tisto tekmovanje v izvirnem preživljanju uric pred piknikom? (ne mi rečt da sem zastonj dva dni tesal hišico na drevesu ...?) :shock:

Kakorkoli, sporoči, če rabiš kako pomoč. Sicer pa pridem tud v sredo in se predstavim.

LP
Andrej :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA