Uporabniški avatar
 Staša
Juhuhu, še en dvojec brez krmarja - staša in simon. pa punčka :D

PS: Kdo je že mene nazadnje veslal naokrog...? :roll: da ni bil en primož...?!? pri... primus?
:D
Uporabniški avatar
 primus
Staša napisal/-a:Kdo je že mene nazadnje veslal naokrog...? :roll: da ni bil en primož...?!? pri... primus? :D

Bil. Z rahlo pomočjo profesionalca. :D
Pa ena kača je neki pikala tam, remember ? :D

Ja, ja, včasih je blo še luštno, he, he.

primus

ps: aja, tud letos nameravamo prit, ampak še nismo za na seznam. :D Javim.
Uporabniški avatar
 Marko
Vlajko dopiši tudi mene :D

Lp, Marko
Uporabniški avatar
 Vlajko
Za malo pomoči tistim, ki doslej še niso spoznali lokacije, kjer bo piknik, prilagam link, ki kaže na njihovo stran:

http://www.pikniki.net/main.php

Na tej strani se da s kančkom spretnosti izbrskati marsikaj, kar bi lahko zanimalo običajnega smrtnika. Lahko boste poiskali tudi priloženo "pdf" datoteko z nekaterimi cenami (ocenjujem, da se niso bistveno spremenile od lani) v zvezi s ponudbo hrane, itd. Tam tudi lepo piše, da lahko nasitijo tako mesojedce kot tudi rastlinojedce :wink:

Aja, pa da ne bi kdo med vami pomislil, da sem se samooklical za organizatorja alias moderatorja piknika. :nono: Zaenkrat samo urejam listo prijav (in pri temu bo tudi ostalo) ter vas obenem ponovno pozivam, da se prijavljate v čim večjem številu. :D

"Delovno mesto" za organizatorja piknika pa je še vedno nezasedeno :arrow: Kandidatke(i) na plano s prijavami s priloženim programom pikniškega dneva. Osebno vem vsaj za dva kandidata, a njune identitete ne bom razkril, naj se javita kar sama. :ignore:

PS:
Lista prijav. Kar ažurna je, vsaj kar se tiče dosedanjih prijav. Pa še malo sem jo "presortiral", da se parčki ter drugi sorodniki lažje poiščejo. 8)
Uporabniški avatar
 lojzeP
enkrat popoldne pridem ( iz Kočevja ) tudi jaz
Uporabniški avatar
 še1PR
26. še1PR - pomoč TanjiO pri izbiri slikc o vzponu na Ararat
Uporabniški avatar
 iva46
čao!
prijavljam se za piknik v Podpeči. Samo ,še sanjase mi ne kako do tam priti.obvladam pa progo okoli Brda :shock:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Svoje sanje boš "sprožila", če boš kliknila na organizatorjevo stran (poglej moj prejšnji post) ter tam na levi strani poiskala ter kliknila na napis "Kje smo". :idea: 8)

Če pa to ni dovolj, se pa lahko ponudim za brezplačnega vodiča, saj sem že v nekaj svojih postih "jamral", da se piknika lhko udeležim le v primeru, da dobim prevoz (iz Kranja) do Podpeči (in/ali nazaj). :wink:

PS:
Lista prijav. 8)
 matej-jethro
PRIDEM!......če me pa ne bo, mihaPR bo popil
ter pojedel,
moje pivo in meso!

se vidmo, še podnevi, ko se zagledamo :wink:
Uporabniški avatar
 Vlajko
No, fajn, imaš dovolj časa, da pravočasno izvlečeš celoten Jethro Tull opus z eMule. :wink:

PS:
Lista prijav.
Nazadnje spremenil Vlajko, dne 02 Avg 2006, 15:41, skupaj popravljeno 1 krat.
 Nataša
Vlajko, ti si ful ažuren! :wink: takoj, ko se kdo prijavi, je njegovo ime že na listi prijav :clap:

po moje ma on opus že v prstih, ni problema spljoh :wink:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Svojo mašinco imam povezano z zvoncem, ki zazvoni ob vsakem novem postu v tej temi. :-- :wink:
 maj
Zdravo! Prijavljam se na piknik! Vlajko zbud se, spet zvoni! He he...
Uporabniški avatar
 Vlajko
Vedno pokonci!!! 8) Kar poglej na seznam, če ne verjameš. :wink:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com