Uporabniški avatar
 klatez
50cent napisal/-a:...Klatež, Damijan, Ero, Pia, Klopotec, Jurka79, Hana, Nenad.......

Kaj je z vami :?: :lol: Spite :twisted: ?

He, he - Fifty se vidi, da si še mlad in neizkušen...

Mi resni družinski očetje spremljamo in čakamo na dokončne termine...

Potem pa bomo začeli kakšen teden prej pridno otroke pazit, posodo pomivat, pospravljat... in mogoče dobimo "izlaz"!
Uporabniški avatar
 klatez
Vreme napisal/-a:Tako mimogrede 50cent je včeraj obiskal Ljubljano :rol:

http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/ek ... 111634.php

Vreme hvala za "razjasnitev" od kod 50c...

In mi ga bomo imeli tudi na svoji čagi!
(majke mi da bo moral kakšno tudi "zapeti")
Uporabniški avatar
 Vreme
Klatež si se malo pozno spomnil, jaz že celo leto pomivam posodo, da lahko grem... :wink:

Ja 50cent bo pa resnično moral pripraviti eno glasbeno točko... :lol:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Vreme napisal/-a: Ja 50cent bo pa resnično moral pripraviti eno glasbeno točko... :lol:

Ne se bat, program bo tudi moral biti. Vsak bo zadolžen za eno točko, pa tri vice bo moral vsak povedat pa še ... nekaj bomo pa ja skup spravili. Edino kar bi vas prosil, da si nebi kdo zmislo, da bi klavir k Lukeju vlekli :shock:
:arrow: Glede hrane - hobotnice ne jem :!:
:arrow: 50 cent poskeniraj ponudbo pri Lukeju.
Uporabniški avatar
 50cent
ZdravkoC napisal/-a: Edino kar bi vas prosil, da si nebi kdo zmislo, da bi klavir k Lukeju vlekli :shock:
:arrow: Glede hrane - hobotnice ne jem :!:
:arrow: 50 cent poskeniraj ponudbo pri Lukeju.

:arrow: Ti šmentana muha :cry: , jaz pa sem mislil uprizoriti Tchaykovskega in njegov "waltz" :evil:
:arrow: Nič bat Zdravko, hobotnice tebe tudi ne jedo :lol:
:arrow: Zdravko, ni ponudbe...sami moramo vsaj približne želje izrazti ter nam bo nato mojster posredoval ponudbo....
:arrow: Ero, dobro vprašanje.....mislim pa da nebi smelo biti težav.....ve kdo kaj več??

Lp :)

Ps: Sem vedel, da me bo ta nickname še v težave spravil....jah nič jutri grem v solarij, da vsaj odtenek barve dobim, če že peti neznam :rol:
Uporabniški avatar
 Vreme
1. 50 cent
2. ZdravkoC
3. Vreme
4. Marjetka
5. Sebi
6. MarkoR
7. Tatjana
8. IvanČ
9. Z*
10. Inot
11. S*
12. miroR
13. Pia & Max
14. Ero & Tobi

Pod številko 4 dodal še mojo boljšo polovico. Pravi da do Lukeja bo že prišla, za dol pa je tako vseeno

:lol:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
50cent napisal/-a: ...jah nič jutri grem v solarij, da vsaj odtenek barve dobim, če že peti neznam :rol:

Čuj, oni je črn, ker se je tak Laškega nažrl, da ga je vžgalo

Bodimo resni
:arrow: imamo možnost tople večerje, ali kakšnih solat, samo narezkov ??? Nekaj moramo vedet za izhodišče. Da so tam najboljše borovničke pa itak vemo.
Uporabniški avatar
 Vreme
Kaj toplega dvomim, da lahko tam pripravijo, sicer pa 50cent mogoče kaj več ve!!

Sicer pa bi verjetno najbolj teknila kar kakšna enolončnica.
Kaj pa Inotova opcija kosilo pri Belviju???
Uporabniški avatar
 INOT
Vreme napisal/-a:Kaj pa Inotova opcija kosilo pri Belviju???

Z to opcijo sem jaz konkretno mislil na ponudbo pohorske vzpenjače PREVOZ+KOSILO za 11 eur. To pomeni prevoz z gondolo gor in dol (po želji) ter kosilo v eni izmed restavracij oz. gostiln na Pohorju ( Belvi, penzion Martin, Koča Luka...) Verjetno bi se dalo pri gostincu dogovoriti tud za opcijo večerja.
Uporabniški avatar
 Sebi
Ko sem bila jaz nazadnje tam je bil vstop psom dovoljen. Sicer nas bo pa sedaj 14 "mandeljcev" in 3 psi... Pa koča samo za nas... Mislim, da bi mogli te 3 pasje lepotce noter spustit. Naj za vsak slučaj 50c vpraša, prosim.
Uporabniški avatar
 Tatjana
50cent, vprašaj prosim še za hrano - upam, da nimajo samo narezkov.
Uporabniški avatar
 50cent
Dobro, zmenjeno. Bom še jaz danes malo potelefoniral okrog in povprašal kakšne želje lahko izrazimo. Se mi pa zdi, da lahko tudi kaj več izbiramo kot samo narezke :). Pa še za vstopnice za "hov, hov" bom vprašal :) .

Lp :)
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
Lahkotnosti na pohodu na novoletno èago ter uspešnih štartov in ciljev sezoni 2009. Miklavžek in Božièek naj nam prinesejo obilo prijetnih daril.
Za novo leto pa èim mirneje in globokega vdiha.

Se vidimo na štartih in ciljih v sezoni 2007/2008.

Moje spoštovanje tekaèem s srcem posebej ultrašem.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA