kaže, da so z naslovom oprema@tekaskiforum.net resne težave. nekatera naročila sem nanj dobil, vseh pa gotovo ne. šesterici, od katerih sem prejel nakazila, naročila pa pogrešam, sem zdaj poslal zasebno sporočilo. prosim vas, da nanj čim prej odgovorite, da zaključimo skupno naročilo - hvala!
nana napisal/-a:Če mi izdaš še, kje si jo kupila...
Oprosti za pozen odgovor, smo se selili in bili odklopljeni - kiklo sem kupila na superge.si; klicala sem na Čopovo, če jih imajo, pa niso imeli malih cifer in so me usmerili na superge.
danes sem prevzel opremo. ravno se lotevam pregleda in urejanja po vrečkah. Jutri jo imam lahko s seboj na teku v Zadvoru. bo kdo od vas, ki ste naročili opremo, na tem teku?
danes sem prevzel opremo. ravno se lotevam pregleda in urejanja po vrečkah. Jutri jo imam lahko s seboj na teku v [url=http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.php?f=3&t=11272]Zaddvoru[/url]. bo kdo od vas, ki ste naročili opremo, na tem teku?[/quote]
na tem ne pač pa v nedeljo na Joštu ali pa 3 maj v Trstu
Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.