Uporabniški avatar
 areh
tek_v_snegu napisal/-a:..... uspešnih štartov in ciljev sezoni 2009. ....

:lol:
lpA
Uporabniški avatar
 klatez
Vreme napisal/-a:...Ja 50cent bo pa resnično moral pripraviti eno glasbeno točko... :lol:

No evo, xy let do včeraj sem živel v nevednosti glede 50cent-a, sedaj pa ga najdem vsepovsod. :roll:

Evo naletel sem na eno primerjavo:
(to je predvsem za našega Fifty-ja, da bo lažje sestavil svoj program...)

50 CENT_____________________ MIŠO
1. In My Hood________________ 1. U mom kraju
2. In da Club_________________ 2. Od kavane do kavane
3. High All the Time____________ 3. Pijem i pit ću
4. Gotta Make it to Heaven______ 4. Nebu puštam bijelu pticu
5. Life's on the Line____________ 5. Od života digao sam ruke
6. I'm a Hustler_______________ 6. Ja sam igrač na srecu
7. Touch the Sky______________ 7. Samo nas nebo rastavit moze
8. Green Lantern______________ 8. Lanterna
9. A Baltimore Love Thing_______ 9. Šibenska balada
10. I'm Supposed to Die Tonight__10. Ja nemam vise razloga da živim
11. God Gave Me Style_________ 11. Bože daj mi snage svete
12. Ghetto Qur'an_____________ 12. Dalmacijo sveto ime
13. Just a Li'l Bit______________ 13. Samo jedan dan života
14. F.uck dat Bitch____________ 14. Nevjernica
15. Going Home______________ 15. Vraćam ti se Dalmacijo mati
Uporabniški avatar
 50cent
Klatež.... naslednjič ko prideš na mejo, ti avto razmečemo "v nulo" :twisted: , pa še INOT bo pomagal :rol: ...
Ok dosti heca.....

Pravkar sem se pogovarjal z g.Ferkom in je rekel, da si mi lahko zmišljujemo po mili volji kaj bi radi :) , če hočemo, nam strežejo tudi na zlatih krožnikih(njegove lastne besede)...oz. kot bi rekli v starih časih.. "sve za pare :lol: "...
Rekel je da sestavimo listo želja in bo potem on to ovrednotil...bo pa tudi poslal njihovo razširjeno ponudbo jedi, pa bo mogoče kar ena od njihovih uredu. Za vsejedce kot tudi vegetarijance bo dobro poskrbljeno. Za pse tudi ampak morajo psi dati "častno Titovo besedo" da nebodo grizli kuharjev in natakarjev.....

Ajde....kaj bi radi jedli.....da jaz sestavim želje in jutri zvečer to pošljem naprej :wink: .

Lp :)

Ps: Od kdaj pa sem jaz organizator ratal :idea: :shock:
 klopotec
Naju z Marijo na zaključek ne bo, ker se bova tistega dne borila za medaljo v skupni uvrstitvi v hitri hoji v Kopru. Marija na stezi, jaz pa na tribuni.
Želiva vam pa seveda lepo zabavo.
Uporabniški avatar
 klatez
50cent napisal/-a:Klatež.... naslednjič ko prideš na mejo, ti avto razmečemo "v nulo" :twisted: , pa še INOT bo pomagal :rol: ...:

Saj sem vedel, da bo Schengen krasen izgovor za take tipe kot sta vidva... :--

klopotec napisal/-a:Naju z Marijo na zaključek ne bo, ker se bova tistega dne borila za medaljo v skupni uvrstitvi v hitri hoji v Kopru. Marija na stezi, jaz pa na tribuni.
Želiva vam pa seveda lepo zabavo.

Ali ti ne bo Maribor spotoma (ko se vračaš)? :driver:

Sicer pa vprašanje za milijon dolarjev - ob kolkih sploh bo to? :piti:
Jaz sem predvideval, da bo to bolj večerno-nočna zadeva...
Cel dan si ravno ne morem privoščiti, noč pa je moja zaveznica...

P.S.: Pa še kompletna informacija k mojemu prejšnjemu postu o 50centu in Mišotu:
http://www.slobodnadalmacija.com/20071201/mozaik01.asp
Uporabniški avatar
 areh
:? Jaz tudi odpadem. 14.12. mamo "šihtno" žurko in če bi vedeli kak to zgleda, pol bi me razumeli zakaj nasledni dan ne bom "razpoložen" :lol: .

lpA
Uporabniški avatar
 markor
areh napisal/-a::? Jaz tudi odpadem. 14.12. mamo "šihtno" žurko in če bi vedeli kak to zgleda, pol bi me razumeli zakaj nasledni dan ne bom "razpoložen" :lol: .

lpA

Areh, daj nea se** - jaz pa sem se tak veselil, da se kaj vidiva - in kako rečeva :toast:
Uporabniški avatar
 IvanČ
Areh, pa do večera prideš k sebi in pičiš dalje, še eno noč ,pa saj je veseli december.Športniki to zmoremo.
Uporabniški avatar
 klatez
areh napisal/-a::? Jaz tudi odpadem. 14.12. mamo "šihtno" žurko in če bi vedeli kak to zgleda, pol bi me razumeli zakaj nasledni dan ne bom "razpoložen" :lol: .

lpA

Fantje, berite med vrsticami...

Valjda ga žena ne bo pustila dva dni zapored...
Uporabniški avatar
 areh
klatez napisal/-a:

lpA

Fantje, berite med vrsticami...

Valjda ga žena ne bo pustila dva dni zapored...

Bingo! :lol:
LpA
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
areh napisal/-a: Bingo! :lol: LpA

Pubec še ne zna z ženskami. V nedeljo reče ženi, da pelje pesa na sprehod, te pa leti na Pohorje :wink:

:arrow: Kaj menite o uri odhoda izpred spodnje postaje žičnice ob 17.00
:arrow: Rezervna varianta ob 18.00

Počasna hoja nam bo vzela tričetrt ure. Upam, da ne mislite prit vsi zašvicani v kočo :juhuhu:
Uporabniški avatar
 Damijan
Hoj, MB TF s (širšo) okolico...

Nekak sem čakal, da se izkristalizirajo variante, potem pa še sam kakšno željico sam dodam. Sam sem potihoma navijal, da bo to srečanje v manj natrpanem januarju, a tudi soboto, 15.12., bi lahko nekako strpal v svoj "program".

Luka se mi zdi odlična izbira. Glede hrane sem čisto indiferenten, zaradi mene ni treba nič komplicirati, itaq imamo decembra vsega polno rit. Glede časa oz. samega zbora pa sem še za tole varianto: gremo vsaj gor po svetlem, tako da predlagam zbor pred 16,00 in odhod potem ob 16,00. Umirjen tempo, v "civilu". S tem bi tistim, ki imamo še zvečer druge plane, bilo omogočeno, da udejanij(m)o še večerni program. Sam bi namreč po neki varianti moral bit ob 21,00 spet doma, kar seveda vesele družbe ne bi nič motilo, in lahko ostane do jutra...

Zato - pogojno:
1. 50 cent
2. ZdravkoC
3. Vreme
4. Marjetka
5. Sebi
6. MarkoR
7. Tatjana
8. IvanČ
9. Z*
10. Inot
11. S*
12. miroR
13. Pia & Max
14. Ero & Tobi
15. Damijan
Uporabniški avatar
 50cent
Zdaj ste pa vsi potihnili, ko je treba povedati želje kaj bi radi jedli......no prav.
Bom poslal mail za rezervacijo koče Luka za dne 15.12.2007 ob 17.00 uri.....zraven pa bom še prosil g. Ferka, naj mi posreduje svojo ponudbo, ki nam jo lahko ponudi upoštevajoč tako vsejedce kot vegatrijance. Ko pa dobim ponudbo, pa vam dam copy/paste tukaj gor pa se potem odločajte kako in kaj.....

Ps: danes sem bil v solariju, kjer sem z slušalkami v ušesih poslušal Mišo Kovača in njegove pesmi.......nič mi ne gre v glavo :rol: :rol: (hec).

Lp :)
Uporabniški avatar
 Damijan
50cent napisal/-a:Zdaj ste pa vsi potihnili, ko je treba povedati želje kaj bi radi jedli......no prav.

OK, če smem:

Odojka, čevape, kobasice, đigerice, velika mera čebule, ajvar obvezno... Može, pet-desetáre? :lol:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
@Damjan, to ni tista tema :ignore: ... ne vem zakaj tak za čebulo in ajvar navijaš ... kaj tam, kamor greš potem :driver: - ni punc ? :shock:
Ali si boš pa dovolil :cmok: in seveda tudi :bum:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA