Novoletna žurka naj bo:

A) pred novim letom
10
27%
B) po novem letu
20
54%
C) mi je vseeno, ker se žurke ne bom udeležil
7
19%
Uporabniški avatar
 Pero
Dejte se ljudje mal bolj odraslo obnašat ...
Vsi vemo, da bi se lahko datumu razgovarjal če cel mesec ... tako, kot bi se lahko tudi o lokaciji.

Vila v Kr. Gori je zelo primerna lokacija in ker ima edini prosti termin (v bližnji prihodnosti) le zadnji vikend v januarju, se ga je pač rezerviralo.
Brez skrbi ... to ni nikakršna zarota ...

Skor nism mogu verjet takim odzivom ...
Namesto, da bi se veselili nekateri te, nekateri pa pač naslednje žurke, saj jih bo itak lahko še kolikor bomo hoteli, raje stresate jezo takole na forumu, ki sploh ni bil zato ustvarjen!
Uporabniški avatar
 MihaPR
:nono: Pero, sam konstruktivna debata :P :lol:
Uporabniški avatar
 mare
MihaPR napisal/-a:Mare, a mas kej konstruktivnega za prpomnt mogoče?

Ma ne, ti kar jamraj, saj Kalimerota že dolgo ni bilo na televiziji. Drugače sem se pa samo spomnil, kako se nas 5 sošolcev že 6 let intenzivno meni, da se dobimo na kosilu, pa vedno vsaj enemu ne ustreza. Najbrž bi morali povabiti še Barb, da bi udarila po mizi in določila datum.
 Nataša
mare napisal/-a:Najbrž bi morali povabiti še Barb, da bi udarila po mizi in določila datum

najbrž res :lol:
Uporabniški avatar
 MatjazV
Hoj družba,

jest pridem na žur v KG, takrat ko pač bo (verjetno 28-29.01). Če pride vmes kakšna službena obveznost bom prej sporočil. Glede opreme: prnesu bom ojačevalec pa nekaj MP3 glasbe. Zvočnikov žal nimam.

Od športnih aktivnosti predlagam: tek na smučeh, "suhi" tek in nočno sankanje.

Staša napisal/-a:Evo, še en za obiskovanje eskima! Bom pomagala. :wink: Ampak ... ti?!? :shock: Nič, fino!

KOMI ČAKAM MAL PLESAT IN MAL OBISKOVAT ESKIMA SKUPI S KLAUDI IN MATJAŽEMV! :lol:

Obvezno tudi ŠANKANJE - Staša, sprejemam tvoj izziv (ni udarca brez starca PRESS).

LP

MatjazV
 laufar

Tole se men sliš že mau kokr ena grožnja? Po moje je žurka pokvarjena še preden se je začela.... :?
Uporabniški avatar
 Staša
laufar napisal/-a:

Tole se men sliš že mau kokr ena grožnja? Po moje je žurka pokvarjena še preden se je začela.... :?

:nono: Laufar, ti si čisto preveč pesimističen. Nič ni pokvarjeno!
Tale cat-fight bomo v soboto na svežem zraku razrešil ;)

MatjazV napisal/-a:
Staša napisal/-a:Evo, še en za obiskovanje eskima! Bom pomagala. :wink: Ampak ... ti?!? :shock: Nič, fino!

KOMI ČAKAM MAL PLESAT IN MAL OBISKOVAT ESKIMA SKUPI S KLAUDI IN MATJAŽEMV! :lol:

Obvezno tudi ŠANKANJE - Staša, sprejemam tvoj izziv (ni udarca brez starca PRESS).

MatjazV

Hehe, MatjažV, a si kupiva eno tequilo? :D (ni zdravljice brez mesečnice PRESS):toast:
 Nataša
Samo še tole od mene: povedala sem svoje mnenje. Mislim, da nisem s tem nobenega osebno žalila. Moji interesi sploh niso pomembni, ker je konec koncev to le ena žurka, ne pa življenjsko pomemben dogodek, mi je pa žal za TF in za to, kar se dogaja (hm, koliko prijav je že do zdaj? tri?...).

Ni mi treba pošiljat pridig po ZSjih, ker jih ne upoštevam in ker vedno pišem tisto, kar mislim, pri polni zavesti. Ko sem nazadnje brala ustavo, je bilo to še dovoljeno. Pa hvala za ZS-je od tistih, ki se strinjate z mano, pa nimate j..., da bi to javno napisali. :wink:

Prav bi bilo, se strinjam, da bi se ta tema od zdaj naprej uporabljala le še za prijave.

Jest se bom pa rajš s Stašo še za kakšen tek na smučeh zmenla, je bolj fajn :wink:
Uporabniški avatar
 Pero
MatjazV napisal/-a:Glede opreme: prnesu bom ojačevalec pa nekaj MP3 glasbe. Zvočnikov žal nimam.
MatjazV

Jaz lahko dobim aktivne zvočnike ... srednje močne (da ne bo oknov ven metal iz tistga paviljončka).

Hmmm... glede mp3 glasbe ... potem potrebuemo računalnik ...
Se še oglasim...
Uporabniški avatar
 Barb
Pero napisal/-a: Hmmm... glede mp3 glasbe ... potem potrebuemo računalnik ...
Se še oglasim...

Moj računalnik bo sigurno gor :D .....samo,da ne bi slučajno o kakšnem virusu razmišljal :wink: ........al pa da ga ne bi slučajno Staša in Matjaž s tequilo napojila :lol:
Uporabniški avatar
 Z*
klaudi napisal/-a:Hoj,
ja, včeraj smo si ogledali prizorišče prihajajoče žurke TF in lahko rečem, da smo se imeli izvrstno.

A bojo kake reklamne fotke na forumu?? :?: 8) Da se nam malo sline pocedijo ... :hello: A ni nihče nič pofotkal? :shock:
Uporabniški avatar
 Barb
Ne nič nismo fotkal,ker smo imel tolk dela z ribanjem,pilingom,maužanjem.....in pa seveda kuhancem :D .....pa filma za slikat je zmanjkal na Petrolu :wink:

Se bomo poboljšal,......obljubim :oops:
Uporabniški avatar
 MihaPR
@Barb :nono: eh kje, sej ni film ampak kartica tko da bi mogl bit se kej placa :P
@Z* Mislim, da je ble enkrat ena fotka gor, samo ne vem kje tocno
@Pero kr močne zvočnike uzemte, natih se vedno da dat, bolj naglas pa ne gre vedno :)
Uporabniški avatar
 Barb
MihaPR napisal/-a:@Barb :nono: eh kje, sej ni film ampak kartica tko da bi mogl bit se kej placa :P

:nono: :nono: Smo imel takšen fotoaparat,ki je bil še na film
Uporabniški avatar
 Pero
MihaPR napisal/-a: @Pero kr močne zvočnike uzemte, natih se vedno da dat, bolj naglas pa ne gre vedno :)

Mas prov ... sej so ... nadpovprečno močni ... sam se bojim ... Kr. Gora je tako umirjeno mestece, pol pridejo pa ljudje z mesta gor, pa use rasturijo :)
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 13

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA