vse o teku na smučeh - tehnika, treningi, proge, oprema, ...

Moderator: pryks666

herko
lp
kupujem nove skate smuči pa mi vsi mal drgač priporočajo glede dolžine in modela
visok sem 180cm in bi rabu skate bolj trde smuči
zanim me kolk dolge smučke bi rabu da bi ble vredu
al pa če je kakšn predlog glede modela smuči
hvala
Uporabniški avatar
 CookS
Jest imam dolge smuči 187 ter 192. Osebno kot tekmovalec ima rajši krajše smuči.
Ja priporočam nakup Fischer smuči ali pa Madshus. Sam osebno drsalno tehniko rajte tečem na madshus smučkah čim klasično tehniko mislim da fisherjovim smučkam skoraj ni konkurence vsaj po občutku, je pa seveda to stvar posameznika.
 herko
osebno izbiram med fischerjem ali atomicom
pa ne vem točno izbrat višine
morm se še pozanimat kok se kej giblejo cene kakšnih mal boljših modelov pa se bom pol mogoče lažje odloču
lp
 007
herko, zate fischer 192cm, Madshus 195cm. Pika.
 herko
no sej nekej tazga sem mev v mislih.
no če je pa pika pol bo pa sm še mal cena uplivala pol pa res pika
hvala
Uporabniški avatar
 CookS
Atomic smuči bom vrjetno jest prodajov med vikendom jih testiram. So direktno iz tovarna Atomic ter so 1 klass-a tekmovalne smuči Word Cup.
V primeru da ne bom zadovoljen ti jih lahko prodam.
 herko
boš povedov dolžino pa ceno pa bova vidla kako pa kaj
ker jz jih bom tud drugač dubu direkt z avstrije
lp
 herko
še eno vprašanje
kje na fischer smučeh piše trdota smuči
če piše
hvala
Uporabniški avatar
 CookS
Ponavadi v piše tik nad zgornem delu okovja (v belem okvirju). Pri tekomvalnih smučkah WC ter pri nekaterih RCS oznakah pa trdote ne piše kajti jih tekmovalec dobi po naročilu iz tovarne.
 rok tršan
herko napisal/-a:lp
kupujem nove skate smuči pa mi vsi mal drgač priporočajo glede dolžine in modela
visok sem 180cm in bi rabu skate bolj trde smuči
zanim me kolk dolge smučke bi rabu da bi ble vredu
al pa če je kakšn predlog glede modela smuči
hvala

ŽIVJO! jst ti priporočam fischerja rcs skating plus(plus zato ker so večkrat uporabne kakor pa cold) dolžine 187cm ali pa 192cm odvisno ali imaš rajši dalje ali krajše..sicer pa je idelna višina skating smuči 10 cm višje od telesne višine.jst sicer prodajam rcs skating plus 187cm. nebi pa ti priporočil madshusa,ker je bolj nežna smučka oz.ima bolj nežno maso,ki se lahko hitro poškuduje...predvsem pri peglanju nastajajo mehurji in pa površina mase se krivi,zato jih ponavadi potem dajejo na kamen oz.na ravnanje.

lp
 herko
sej zdej mam rcs skating plus ampak imam problem z mazanjem kar sem opisov v temi "MAŽE"
lp

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA