vse o teku na smučeh - tehnika, treningi, proge, oprema, ...

Moderator: pryks666

Uporabniški avatar
 borchi
sem prebral, da je samo za klasiko?
se vem da bi blo tesko od areha tja do peska pa do ribniske spelat za skate ampak vcasih so ble tekme cez pohorje zakaj tega vec ni? ce ni snega razumem, 2006-2007 ga je blo dovolj pa ni blo tekme. pa udelezba tudi ni vprasljiva ker je blo veliko tekmovalcev prejsna leta.
Uporabniški avatar
 borchi
zgornja se navezuje na330 km po Planotah Slovenije

l2006 smo v logarski smo tekli 2x8 km in se je kr hitro po startu kakih 3oo metrov zacelo spenjat taki kratki pa strmi vzpon;dva trije pol pa zavit spust pa na spodnjo stran mimo starta pa dolga ravnina z rahlimi spusti,vzponi pol proti cilju pa spet en al dva malo daljsa vzpona.
pred leti ko so potegnili 10 km pa se je proga po startu raztegnila v tistih zacetnih vzponih in baje da je blo tam kr nekaj padcev ker je ozko in zavito, pa ledeno ker je to v gozdu speljano!
ve kdo kak bo letos?
pa kak bote kaj mazali me zanima?
Uporabniški avatar
 dexi27
A je bil kdo pred kratkim v Logarski, me mal zanima, kako pa kaj je, a je fejst ledeno, in a je dost snega.
No če je dost ledeno pol mene najbrž ne bo ker nisem prav navdušen na ledene proge. :oops:
 ivaigor
Poročilo iz nedeljske Logarske: proga potegnjena na vsej okrog 15-km trasi, špura solidna, trda, ne ledena; drsalni del mestoma nekoliko trši; na posameznih mestih pa se čuti pomanjkanje snega (zlasti na vzhodnem delu proge (mostič pod "Sestrami Logar"). Do 11.1. bi bilo dobrodošlih vsaj 10 cm snega.
Uporabniški avatar
 dexi27
Jutri je prva dirka za SLOvenSKI pokal.

Se vidimo jutri :!: :!: :!: :!: :!:
Uporabniški avatar
 gregaax
Fajn je blo.
Organizatorji so se potrudli in pripravili solidne proge.
Vreme odlično. Enolončnica pa tudi. hehehe

Čestitke najboljšim!
 pryks666
Kako je bil v Tamar 2009?

Nič nisem slišal pohval ali graj... A je kdo sploh šel?

Drugač pa se tudi na http://www.sloski.si/ niso potrudli, da bi objavli razpis in potem tudi rezultatov.

ve kdo kaj več???
Uporabniški avatar
 dexi27
Ja v Planici je blo super razen dokaj mehke podlage proti Tamarju pa nekaj nergačev ki so peš hodili po progi.

Me pa zanima, kje bojo objavljeni rezultati o skupnem seštevku za SLOvenSKI maraton :?: :?:
Uporabniški avatar
 Matokc
Tud jest pogrešam skupne rezultate!
 Gasper`
Ali so na teh tekmah lahko samo rekreativci ali so tudi klubovci?

Ker kolikor sem gledal rezultate, sem zasledil samo grupiranje po starosti (in spolu seveda;))
 pryks666
Gre kdo na 11. SMUČARSKI TEK RIBNIŠKE KOČE ta vikend?
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 15

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA