vse o teku na smučeh - tehnika, treningi, proge, oprema, ...

Moderator: pryks666

Uporabniški avatar
 dexi27
hribovc1 napisal/-a:Nikjer še nisem zasledil, da bi na Vasaloppetu (14.000) štartali po kategorijah. Pa na Marcialongi (7000), Engadinu (12.000), Birkebeinerju (9000), v Sloveniji pa vas ne more niti 10.

Ja to je čist res sam ne vem če se tam proga po 50ih metrih zoža v 5 metrov širine, ali pač ne vem.
Al pa so tam mal bolj pametni udeleženci pa se na štart postavijo glede na sposobnosti.
Ma brez veze :wink:
 hribovc1
Ali pa organizatorji vedo, kako se maraton organizira. Le zakaj ima velikokrat lanski zmagovalec št. številko 1 in stoji v prvi vrsti? Ker je vseh tisoč zadaj kulturnih?
 sasak
Bloški teki so odpovedani, tk da se vidimo na Trnovskem maratonu... LP
 pryks666
sasak napisal/-a:Mene pa zanima, če ima kdo kakšne informacije kk je s Trnovskim maratonom...

ti pa moraš bit na tekočem za vsako tekmo :)

mene tudi zanima, potek proge, koliko je višinska razlika, širina proge in nasploh kje to sploh je... spletna stran? ... karkoli :)
 sasak
ja je fajn vedet, kam greš:). u bistvo me zdaj zanima, če sploh bo:)
Uporabniški avatar
 vencelj
Res je prvo vprašanje, če tek sploh bo :roll: ...to bodo morali pravočasno povedati organizatorji.
iz LJ do Logatca, skozi Hotedršico do Godoviča, nato levo proti Colu:
http://www.geopedia.si/#T105_b4_x425111_y87803_s14
Karto si lahko povečaš ali zmanjšaš (oz. približaš ali oddaljiš).
Proga se iz Črnega vrha vzpne na ravnice v okolici Zadloga...(če niso v zadnjih par letih kaj spremenili).

LP, vencelj
 pryks666
še kakšna informacija glede same proge... :)
 sasak
...Sem pravkar na www.sloski.si prebrala, da maratona ne bo... Tk da upam da se vidimo 22.2 na Vojskem... LP
 pryks666
sasak napisal/-a:...Sem pravkar na www.sloski.si prebrala, da maratona ne bo... Tk da upam da se vidimo 22.2 na Vojskem... LP

kje točno je ta informacija?
 pryks666
sasak napisal/-a:http://www.sloski.si/index.php?t=novice&id=2383

ti so pa smešni!!! prav potrudit sem se mogu, da sem razbral novico ... "Ta konec tedna bi se niz SLOvenSKI maratoni moral nadaljevati na Črnem vrhu, na Trnovskem maratonu. Organizacijski komite je že sporočil, da maratona ne bo. Sicer je bilo že precej pred maratonom slišati, da maratona ne bi bilo, čeprav bi imeli na Črnem vrhu nad Idrijo meter snega."

Se pravi, da se je že od samega začetka vedlo, da maratona nebo?!! Za naslednje leto imam ban na "trnovski maraton" :)
 pryks666
Mi lahko poveste kateri trije krogi bodo? kje točno bo potekala trasa maratona ...
Uporabniški avatar
 dexi27
Kolk sem jaz zvedu bo štart na stadionu pol pa prvi del direkt naravnost kot se začne najkrajši krog pa nato naravnost na traso za 3,75 klasično pa potem po tej trasi do odcepa za 8,75, kjer se nadaljuje po tej trasi, vendar pa ne gre čist do vrha ampak do predzadnjega vzpona, kjer gre kar naravnost (stara 5ka), pa nato spet po trasi 8,75, vse do zadnjega odcepa, kjer se drži spet trase za 3,75 in 5 km in ne gre v zadnje ovinke ampak kar naravnost nazaj proti stadionu. In tako 3X :D :D :D :D
No kdo je že bil na Rogli se mu po moje mal sanja kak naj bi blo ostali pa :shock: :shock: :shock: .
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 15

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA