vse o teku na smučeh - tehnika, treningi, proge, oprema, ...

Moderator: pryks666

pryks666
gregaax napisal/-a:Hvala vsem sankačem za skrunjenje tekaških prog in zimske idile.
Hvala vsem delavcem na smučišču oz. Športnemu centru Pohorju za res vestno urejanje tekaških prog.
Hvala vsem policistom posteje Slovenj Gradec za odličen nadzor in pregon.
Hvala državi za skrb za tako 'nepomembne stvari'.

Še enkrat hvala vsem, ki skrbite, da naše Kope postajajo idiličen turistični center.

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Ta vikend nisem bil gor, ker sem bil na tekmi. Praviš,da je vse uničeno? Standard...dokler GTC Kope(z lastnikom) nebo vidu, da lahko s tekaškim turizmom tudi zaslužijo, proge nebodo urejene. Jest bi reku, da nimajo pojma kako se vodi tak center!!!!
 sasak
Ej mnda niso štamfali- mi je ena povedla, ko je učeri bla gor... Se je obrnla in šla nazaj domov... pol pa je prišla u mislinjo lavfat popoldne
 pryks666
sasak napisal/-a:Ej mnda niso štamfali- mi je ena povedla, ko je učeri bla gor... Se je obrnla in šla nazaj domov... pol pa je prišla u mislinjo lavfat popoldne

Ja proga Mislinji je zrihtana :) ... upajmo, da bo dolgo držala...
 sasak
A kaj veš če so jo danes tud štamfali? Se mi ne da na Roglo jutr vozit:).LP
 pryks666
a se splača it v Mislinjo laufat?
 sasak
Js sem bla u ponedeljek, pa je bla uredu... Zdaj ko je pa odjuga pa ne vem kk je kaj... Mnda pa so KOpe uredu...
 pryks666
Bil na progi in je bla zelo slaba(smučine so bile pomrzjene in bi prav prišu ratrag s frezo, kar pa v Mislinji nimajo)...

Če ne bo Blok bo pa treba trenirat na Kopah al pa Rogli ta vikend :)
Uporabniški avatar
 gregaax
Držmo pesti, da bo vsaj nedelja suha in se vidimo na Rogli.

....bil na Kopah včeraj. Me je skoraj odpihnalo a se je dalo fajn laufat.
 herko
upam da boš mev lep vreme na Rogli ker je skoraj cel tedn pihalo oz. je bla megla da nisi vidu skorajda nič.
lp
 sasak
Tekaška proga na Kopah je urejena....Piše na internetu in povsod... Ampak realnost je ČIST drgačna... Tekaška proga ni vidla r od ratraga...Tk da vsem ki ste mogoč hotli dans gor it ne hodite, ker je brezveze....Edin če vam je izziv po celcu lavfat:)LP
 pryks666
Na Kopah je fajn laufat samo če je vsaj 30 cm svežega snega in če se jim slučajno zaljubi potegnat proge .... ampak to bolj poredko :( ... če tega trenutka ne izkoristiš je že prepozno saj ti sankači uničijo čisto vsak delček proge ...

kaj bomo nardili? a se bomo bunli kaj? :)
Uporabniški avatar
 Šprajca
pryks666 napisal/-a:kaj bomo nardili? a se bomo bunli kaj? :)

Človek se hitro počuti nemočnega.

1.Za stroje se ve kdo jih ima v lasti_upravljanju. --jim je tekaški turizem nezanimiv
2.Turizem na Kopah...se ve kdo ga žene naprej. --jim je tekaški turizem nezanimiv
3.Lastnik zemljišč, kjer poteka proga pa se tudi ve kdo je. ---mu je malo mar za širni svet

Zaenkrat si želim vsaj snega. Pa da poteptajo. Bom vseeno vesel, četudi se sankači vozijo po progi.
 pryks666
Šprajca napisal/-a:
pryks666 napisal/-a:kaj bomo nardili? a se bomo bunli kaj? :)

Človek se hitro počuti nemočnega.

1.Za stroje se ve kdo jih ima v lasti_upravljanju. --jim je tekaški turizem nezanimiv
2.Turizem na Kopah...se ve kdo ga žene naprej. --jim je tekaški turizem nezanimiv
3.Lastnik zemljišč, kjer poteka proga pa se tudi ve kdo je. ---mu je malo mar za širni svet

Zaenkrat si želim vsaj snega. Pa da poteptajo. Bom vseeno vesel, četudi se sankači vozijo po progi.

... maš prav da bomo veseli vsake proge, ampak se bomo mogli tut kaj zbunit drugač bodo vedno vozli po nas ... sej včasih je lahko dovolj lepa beseda in se bo umaknil...
Uporabniški avatar
 Šprajca
Včeri tekal na Kopah. Proga potegnjena do Črnega vrha...verjetno tudi naprej (nisem šel tako daleč). Narejen je tudi krog pred Črnim vrhom.
Že precej zvožena, bi lahko na novo poteptali, ampak se da vredo laufat. :clap:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA