vse o teku na smučeh - tehnika, treningi, proge, oprema, ...

Moderator: pryks666

Uporabniški avatar
 [mikkeni]
In spet obratuje, cnega cca. 50cm, proge ful dobro prpravljene...
 pryks666
glede na količino snega, ki je padel na blokah me zanima če so tekaške proge na Vojskem usposobljene?

T
Uporabniški avatar
 Loni
Pokliči na 031 703 517 in ti bodo iz prve roke vse povedali (tel. cifra Tekaško-smučarskega centra na Vojskem).
 kovit
pryks666 napisal/-a:glede na količino snega, ki je padel na blokah me zanima če so tekaške proge na Vojskem usposobljene?

T

A na Blokah so že špure ?
 pryks666
kovit napisal/-a:
pryks666 napisal/-a:glede na količino snega, ki je padel na blokah me zanima če so tekaške proge na Vojskem usposobljene?

T

A na Blokah so že špure ?

Ups .. Bloke so mi ušle ... zanimalo me je samo stanje na Vojskem :)
 pryks666
Kunec napisal/-a:Nekaj prog je urejenih, drsalna tehnika 2,5 km in 5 km, vsaj tako trenutno kaže http://www.tsk-idrija.si/ .

je kdo že sprobal?
Uporabniški avatar
 Loni
In če se komu ne da na smučah laufat, je tudi pod Vojskem v Idriji vreme krasno za tečt. Preverjeno danes zjutraj.
Vstala v sonček, odlaufala v sončku in se mi še tisti minus ni zdel nevemkako zelo mrzel. :lol:
Uporabniški avatar
 [mikkeni]
Bo držalo! Sicer pa bil danes popoldne na Vojskem, vreme blo še zmer ok, temperatura tud tk da... legendarno :) jutr pa spet :P
 ales.berce
V nedeljo, 18.1. bil na Vojskem. Močan veter, malo dežja, megla. Proge v odjugi, klasiko sem po stari špuri gazil nekaj cm novega, je še šlo, nato pa je naslednji krog pri 0 st C., mao bilo južno, malo pa pomrznilo, zamenjal mažo, dal klister, malo je spodrsavalo v klanc, malo držalo, malo se je celo lepil sneg. ????????? Jeba....... Upam, da dež kmalu poneha... :?
 Tomix
Včerajšnji tečaj na Vojskem me je popeljal v svet smučarskih tekov. Odlična izkušnja na zelo dobro urejenih progah. Že gledam, kjere smuče bom kupil ... :wink:
 pryks666
stanje na progah?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA