vse o teku na smučeh - tehnika, treningi, proge, oprema, ...

Moderator: pryks666

Uporabniški avatar
 bernarda
8) Dexi27 držim pesti in dobro uvrstitev. Dokler bo sneg, te ne bomo videli na drugih tekaških tekmah :lol:
 ika
A mi kdo ve povedat, kako razgibana je proga - koliko je višinske razlike? Rogla mi je namreč totalno tuja, na maraton bi pa šla.
Uporabniški avatar
 dexi27
skoz pozabljam zmerit višinske metre ampak bo nekje 250 višincev na krog, ravnine prakticno ni tak da bo kar veselo
 ika
če si prav predstavljam, je proga težja kot na pokljuškem maratonu - 2 desetki??? Kriza!
Uporabniški avatar
 dexi27
bernarda napisal/-a:8) Dexi27 držim pesti in dobro uvrstitev. Dokler bo sneg, te ne bomo videli na drugih tekaških tekmah :lol:

Ja Bernarda res se bom posvetil najprej Slovenskemu pokalu v smučarskih tekih, si pa že tud mal ogledujem, kje bi bla moja prva tekaška tekma letos, pa še nisem čist odločen :oops:
Uporabniški avatar
 dexi27
ika napisal/-a:če si prav predstavljam, je proga težja kot na pokljuškem maratonu - 2 desetki??? Kriza!

Ja proga je neprimerno težja od Pokljuke, po moje ena najtežjih v teh tekmah, podobna Ribniški, ki je bla letos ekstremno teška, tud nekaj na račun pogojev.

Ampak ne obupat, pač po pameti a ne pa bo :D :D :D
 ika
Hvala za informacijo, sem mislila, da sta Pokljuka in Tamar tista ta težja. No, pa gremo na Roglo pogledat, če je to res?
 sasak
Ja, tale Rogla bo po moje tud ena težjih letos...Sej bomo vsi "trpeli":). Jaz sam upam da ne bo prveč pihalo, ker pol bo pa vse skup še mal težje:). No fajn bodite, pa se vidimo na Rogli, al pa u nedeljo na Vojskem...
Uporabniški avatar
 vencelj
Po štirih izpeljanih tekmah in dveh prestavitvah se bodo smučarski tekači (med katere se sicer štejem tudi sam, čeprav že dve sezoni nisem stal na tekaških smučeh) to nedeljo podali na Vojsko nad Idrijo, kjer bo potekal naslednji tek za pokal SLOvenSKI maraton: http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.php?t=10811

Rezultati dosedanjih tekov so tule: http://www.sloski.si/Smucarski-teki/Slovenski-maraton ...ali je že kje objavljeno skupno točkovanje :?: :roll:

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 vencelj
Ta teden je za smučarske tekače- udeležence pokala SLOvenSKI maraton prost, naslednji teden pa sledi Rogla: http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.p ... c&start=15

Bodite pozorni na rok prijave in višanje cene (prijave do 5.3., na dan tekme cena 25 €).
Tekma bo štela tudi za veteransko DP (kategorije na 5 let)!

LP
 avion
Pozdravljeni,
mislite, da se bo v nedeljo, kljub maratonu dalo tečt na Rogli al bo progra zaprta?
Uporabniški avatar
 dexi27
Štart je ob 11ih, vse skupaj pa bo trajalo nekje do 13ih, mogoč kakih par minut dlje, tak da popoldan pa je že dolg....
 pryks666
avion napisal/-a:Pozdravljeni,
mislite, da se bo v nedeljo, kljub maratonu dalo tečt na Rogli al bo progra zaprta?

seveda se bo dalo! Pač nekateri deli bodo zaprti, ampak imaš tolk prog, da nebo problema laufat kje okol... :)
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 15

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA