vse o teku na smučeh - tehnika, treningi, proge, oprema, ...

Moderator: pryks666

sebastian
hribovc1 napisal/-a:Ali je mogoče, da naslednje leto štarta vsaka kategorija posebej, ker bo vsak imel dovolj prostora in bo potem bolj smiseln absolutni vrstni red za točke SLOvenSKI maraton. Zares pohvalno za tako modro potezo.
Predlagam, da vsak štarta kadar hoče, potem boste še lažje razvrstili nas vse v vse kategorije.

Sicer se ponavadi ne udeležujem razprav na forumih, ampak cinizem gospoda Močnika (alias hribovc1) me je vzpodbudil k temu. Veliko namreč vsi vemo o njemu in ga preveč dobro poznamo - kritizira namreč vse, od česar nima neposredne koristi.

lp
 pryks666
Na Pokljuškem maratonu nebo štartnine :) ... pohvalno
 pryks666
za letos je konec :)

ste zadovoljni?
Uporabniški avatar
 dexi27
Počasi zaklučujemo smučarsko tekaško sezono, meni je uspelo bit na vseh tekih, ki so bili organizitani za SLOvenSKI pokal in sem z sezono zelo zadovoljen.
Misli, da je s tekmami bolj ali manj konec, glede na to, da so včeraj razdelili priznanja vsem, ki nam je usepo bit na vseh tekih, ki so bili organizirani za pokal.

Tko zaj pa počas na kako tekmo na cesto.
 ika
Res je, lepo smo zaključili tekmovalno sezono. Uspela sem narediti šest od sedmih realiziranih tekem, vsaka je bila po svoje edinstvena.
Moram pohvaliti organizatorje, saj so se kljub neštartnini zelo potrudili, pa še vreme jim je bilo nakljonjeno (sonce in temperature). Upam le, da bodo proge še naprej vzdrževali, saj mislim to sezono še malo uživati na tekaških smučeh (če je pa tko fajn :lol: )
sicer pa - se vidimo drugo leto
Uporabniški avatar
 MatjazV
hribovc1 napisal/-a:SLOvenSKI maratoni 2010

http://www.bicikel.com/sl/bicikel_zine/ ... _2010.html

Hoj,

tudi to sezono bomo tekli na smučeh pa tud na kateri od razpisanih tekem SLOvenSKI maraton 2010.

Že prva tekma, v soboto 9. januarja - 2. Maraton Rogla Unitur Rossi, bo zelo zanimiva. Tudi zato ker jo prireja naš član Jani iz ŠD Kaval. Lani je bila ta tekma vzorno organizirana in prepričan sem, da bo tako tudi letos.

Se vidimo na snegu, ko (če) bo padel.

Matjaž
Ljubitelji teka na smučeh, začelo se bo zares.
V soboto 26.12.2009 in v soboto 9.1.2010 ob 11,00 bosta na Rogli dve tekmi v smučarskem teku za pokal MAXI ROSSI in MARATON ROGLA UNITUR-ROSSI (hkrati z maratonom Rogla bo tekma štela tudi za veteransko državno prvenstvo 2010) z bogati blagovno-storitvenim skladom cca 4000€. Prijave za obe tekmi v kompletu do 23.12.2009 so precej NIŽJE.

Razpisa in prijavnice ter vse ostale informacije.

Za ustrezne snežne pogoje se ni bati, saj so na Rogli res pravi profesionalci in še narava jim pomaga. Zagotavljajo, da bo proga pripravljena v torek. V noči iz torka na sredo je na Rogli zapadlo 15 cm snega. Nizke temperature v prihodnjih dneh bodo omogočale tudi umetno zasneževanje. 18. decembra se začne smučarska sezona za vse smučarje.

Slika
Takole pa zgleda trenutno zasnežena Rogla.

Pa še nekaj več INFORMACIJ Z ROGLE.

Lep pozdrav in se vidimo na Rogli. Ne zamudite cenejših prijav!!
PRESTAVITEV TEKME ZA 1. POKAL MAXI ROSSI
Zadnje novice iz Rogle so nas primorale k prestavitvi Tekme v smučarskem teku za 1. Pokal MAXI ROSSI, ki naj bi bila 26.12.2009. Fen in močna odjuga sicer nista načela progo v ravnih in klancih navzor, temveč zaradi prvelike količin vode pri taljenju snega se je natekla pri spustih v kotanjah, kjer so pravi tolmuni. Žal za to nimamo rešitve. Nadomestni termin še vsklajujemo, vendar naj bi bil po 10. januarju. Termin za Veteransko prvensvo in 2. MARATON ROGLA UNITUR-ROSSI je še vedno nespremenjen.
PRIJAVE ZA 2. MARATON ROGLA SO PODALJŠANE do 28.12.2009 po ceni prijavnine 15€, vse ostalo je kot v razpisu.
Vsi ki ste poravnali do 23.12.2009 obe štartnini imate naslednje možnosti:
- Vračilo štarnine takoj na vaš osebni račun.
- Vračilo štartnine v gotovini na dan tekma Maratona Rogla pri prejemanju štartnih številk
- Ali pa se prenese prijavnino za naknadni termin 1.pokla MAXI ROSSI
Prosim da se mi javite po elektronski pošti jani.zeleznikar@siol.net, in mi sporočite vašo odločitev.
Športni pozdrav.
Jani Železnikar
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA