vse o teku na smučeh - tehnika, treningi, proge, oprema, ...

Moderator: pryks666

pryks666
Končno objavljeno ... upam, da bo veliko udeležencev na vsaki od teh tekem :)

Kdo se bo opogumil in naredil uradno stran za SlovenSki maraton...z reportažami, slikami in rezultati? :)
Uporabniški avatar
 Šprajca
Sem že mislil, da letos ne bo nove izvedbe maratonov. Bi bla škoda.
Na strani smučarske zveze ni nič objavljeno namreč. Pa bi blo prav, če je bilo do sedaj vedno.

Uslišano. :)
Nazadnje spremenil Šprajca, dne 07 Jan 2010, 08:02, skupaj popravljeno 1 krat.
Še nekaj dni nas loči od tekme Maraton Rogla Unitur-Rossi (sobota 9.1.2010).

Zadnje dni je vendarle zapadel tudi sneg in na Rogli je prava zimska idila.

Slika
Takole je bilo včeraj na ROGLI

Še nekaj FOTK, res je bilo lepo spet teči s smučmi.

Organizator je za sobotno tekmo najavil vrhunsko organizacijo tekme, lepe nagrade in bogat srečelov. Na tekmi bo kar nekaj novosti, ki jih do sedaj še nismo bili vajeni na tekmovanjih v smučarskem teku v Sloveniji.

Matjaž
Smučarji tekači pozor! Tekma na Rogli bo 100%. Jaz sem že par dni na Rogli in vsak dan spremljam snežne pogoje. Danes je proga že urejena za tek (krog cca 3km), vendar tudi to je dovolj izpeljavo tekme.Če bo padlo še 15cm novega snega bomo krog podaljšali.
Še zadnje opozorilo za predprijave je do 8.1.2010 možno plačati štartnino po nižji ceni.
Sicer bodo prijave v Hotelu Planja v Snežni Dvorani,kjer bo kasneje tudi razglasitev rezultatov kosil in žrebanje bogatih nagrad. Garantirano tekma bo organizirana na visokem nivoju. Udeležite se v čim večjem številu.
Pa še to: TEKMA ŠTEJE ZA VETERANSKO PRVENSTVO V SMUČARSKEM TEKU IN ALOVENSKI MARATON 2010; lahko se udeležite tudi teka za vskogar na 6 do 7km progi.
Še informacije na 041 520 272 Jani Železnikar
in int-naslov:http://rogla-apartmaji.si/maraton.html
Vabljeni! :laola
 ŽelezniJ
Smučarji tekači pozor! Tekma na Rogli bo 100%. Jaz sem že par dni na Rogli in vsak dan spremljam snežne pogoje. Danes je proga že urejena za tek (krog cca 3km), vendar tudi to je dovolj izpeljavo tekme.Če bo padlo še 15cm novega snega bomo krog podaljšali.
Še zadnje opozorilo za predprijave je do 8.1.2010 možno plačati štartnino po nižji ceni.
Sicer bodo prijave v Hotelu Planja v Snežni Dvorani,kjer bo kasneje tudi razglasitev rezultatov kosil in žrebanje bogatih nagrad. Garantirano tekma bo organizirana na visokem nivoju. Udeležite se v čim večjem številu.
Pa še to: TEKMA ŠTEJE ZA VETERANSKO PRVENSTVO V SMUČARSKEM TEKU IN ALOVENSKI MARATON 2010; lahko se udeležite tudi teka za vskogar na 6 do 7km progi.
Še informacije na 041 520 272 Jani Železnikar
in int-naslov: http://rogla-apartmaji.si/

:clap: Vabljeni!
Še zadnje oglašanje s proge in snežne Arene na Rogli. Proga je utrjenain in jutri se obeta lepa prireditev. Danes smo jo z teptelcem pretlačili vsake dve uri. Snega je padlo cca 10cm pri dnevni temperaturi -2 do -4 °C in kar nekaj vlagi. Sneg se je lepo sprijemal in utrjeval.
jutri se odpravite zgodaj na pot, da vas kaj ne preseneti! Se vidimo zjutraj v snežni areni kjer bo vsak tekmovalec dobil KROF in Čaj. Ostalo sled..........
Jani
Hoj,
sem sicer že objavil med poročili, pa vseeeno še enkrat, super je bilo. Vzorno organizirana tekma, čestitke organizatorju Janiju in ostalim organizatorjem ter sponzorjem :clap: . Jaz sem bil tokrat na žalost samo v vlogi fotografa.

REZULTATI - MARATON ROGLA

REZULTATI - DRŽAVNO PRVENSTVO VETERANOV

Povezava na SLIKE. V polni velikosti jih boste lahko naročili na strani organizatorja.

Lp, Matjaž
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA