vse o teku na smučeh - tehnika, treningi, proge, oprema, ...

Moderator: pryks666

pryks666
ja a bodo potem tudi tukaj gor rezultati? Upam da bo to potem uradno mesto kjer bom lahko pogledal kako sem se odrezal in bodo podatki AŽURNI ... :)

čakam sneg .... :D
 pryks666
lp,

kako kaže za prvo tekmo? :D ... se je zgodil čudež?
 pryks666
Lp,

zanima me če ima kdo kaj informacij za ta vikend? Osankarca bo ali ne?
 Gustl
pryks666 napisal/-a:Lp,

zanima me če ima kdo kaj informacij za ta vikend? Osankarca bo ali ne?

Na zalost ne.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Gustl napisal/-a:
pryks666 napisal/-a:zanima me ... Osankarca bo ali ne?

Na zalost ne.
Škoda, saj sneži kot noro. Vse je že belo, kaj bo šele jutri :?:
Uporabniški avatar
 Damijan
Ja, pri nas ga je tudi vrglo že 9,1 mm. Ne vem, al naj grem že kar zdaj kidat...
Prav tako ne vem, če naj uporabim novo lopato, metlo, fen... haha...

Zdaj pa resno: Pohorje je sicer bilo čez dan belo popoprano (al pa osoljeno),
vendar je še včeraj pozno zvečer pri Treh kraljih ... deževalo! Slabo kaže!
Uporabniški avatar
 dexi27
Glede na novozapadli sneg skor ne morem verjet da v soboto ne bo tekme na Arehu, a ima mogoč kdo konkretne info. o tem in kje se da to zvedet. :?:
 Gustl
dexi27 napisal/-a:Glede na novozapadli sneg skor ne morem verjet da v soboto ne bo tekme na Arehu, a ima mogoč kdo konkretne info. o tem in kje se da to zvedet. :?:

Imam. Tekme to soboto NE bo.
 Gustl
Gustl napisal/-a:
dexi27 napisal/-a:Glede na novozapadli sneg skor ne morem verjet da v soboto ne bo tekme na Arehu, a ima mogoč kdo konkretne info. o tem in kje se da to zvedet. :?:

Imam. Tekme to soboto NE bo.

http://www.xc-ski-mar.org/

Zal. Razmere na Arehu res niso zanikamor. Snega sicer je nekaj: cca 15cm, a ta je presuh in ga ni mozno steptati. Ratrak dvigne kamenje na progo. Zato je tekma prestavljena, predvidoma v februar.
 gunde
Ker 20 januarja ni bilo snega,so maraton Tamar prestavili na soboto 10.februar.Trasa proge bo ista kot lani z lepotnimi popravki (Planica-Podkoren-Rateče-Tamar-Planica).Štart bo ob 11h v Planici pod skakalnicami,prijave pa so možne še na dan prireditve do pol ure pred štartom.
 pryks666
Ve kdo kaj več kaj se bo sedaj dogajalo s tekmovanjem SlovenSKImaraton, bodo tekme prestavljene ali se pač nebo nč štelo al kk?
Za bloke kaže tut slabo ... na njihovem forumu sem zaznal da imajo premalo snega... 7km krog sicer je... sam to nebo dovolj ...

ve kdo kaj več o teh stvareh?
Uporabniški avatar
 dexi27
Tud mene zanima kak je z Blokami nikjer ne najdem konkretnega podatka al tekma bo al ne.
Za informacijo pa povem da se na Rogli da odlično tečt na smučeh, tolk snega kot ga je zdaj ga v tej sezoni še ni bilo.
LP :laola
 Gustl
hribovc napisal/-a:"Skoraj" uradna informacija - Bloški teki napovedani za

http://www.bloskiteki.com/informacije.html

bodo zaradi pretanke snežne odeje preloženi - "Od snega je najprej videti krtine," pravijo Bločani.

Kot vse kaze bodo tudi Bloke odpadle. Trenutno se organiyatorji dogovarjajo za nove termine glede na to, da je vendarle nekaj snega zapadlo. Pricakovati je najprej Tamar.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 15

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA