vse o teku na smučeh - tehnika, treningi, proge, oprema, ...

Moderator: pryks666

Uporabniški avatar
 PAN-DA
Spoštovani,
Še nekaj parov na zalogi,pobiramo pa že naročila za naslednjo pošiljko.Kmalu na voljo tudi palice in ostala oprema.
Predvidevamo,da se bo Skike,tudi pri nas razvil do nivoja nove športne discipline.Saj so Skike-i zaradi svoje enostavnosti in vsestranske uporabnosti in ugodnega vpliva na zdravje uporabnika izjemno športno orodje primerno tako za izdatno treniranje in nabiranje kondicije,kot tudi za rekreacijo in zabavo,...
Moja lastna izkušnja je,da sem po enotedenskem uvajanju(nikoli nisem rolal ali drsal) in štirinajstdnevnem skike-anju(zvečer po eno uro,brez večjih naporov-po ravnem)izgubil 4kg brez kakšne dodatne diete,obenem pa se mi je počutje neverjetno izboljšalo.
Izjemno,priporočam vsem ki bi radi izgubili nekaj kilogramov!
L.p.
David - pandasp@siol.net
Get your Skikes now and start Skikeing now!!!
Uporabniški avatar
 klatez
Sedaj sem opazil razpravo v tej temi, ki je bila, ko sem bil na dopustu.
Ker sem nazaj, predlagam da se dogovorimo za test.

Vsi trije zainteresirani (Sebi, Damijan in jaz) smo iz ali blizu Maribora.
Torej Pan-da je kakšna varianta, da zadevo čimprej preizkusimo?
Uporabniški avatar
 Sebi
@ Klatež: Super! Sem mislila, da nikoli ne boš prišel nazaj z dopusta... :lol:
Uporabniški avatar
 klatez
Tak hitro pa se me ne boste rešili!

Glede na napisano od Pan-da:
Živjo,seveda se da Skike tudi sprobati pokliči Vili-ja 041/739 851 in se dogovori.Drugače pa sedaj potekajo testiranja s strani Rolermanije,kjer bo objavljen tudi popoln report in opis testiranja Skike-ov
l.p.
David

predlagam, da se zmenimo, kdo bo poklical tega Vilija. Sebi ti?
Uporabniški avatar
 Sebi
A bi ga lahko nekdo drug poklical, prosim? Ker se zna zgoditi, da pozabim :oops: . Se selim (upam, da na lepše). Meni je vseeno kdaj se dogovorite za ogled. Se bom prilagodila vam...
Uporabniški avatar
 PAN-DA
Živjo,
Vili bo prihodnji teden zagotovo v MB ne vem točno kateri dan,pokličite ga in se dogovorite za test Skike-ov,ali pa se dobimo v LJ.Lahko pa tudi to nedeljo na Bledu, gremo z družinco skikeat okoli jezera,če me vidite kar zakričite,...
l.p.
David
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Čujte, tudi jaz sem se danes dokončno vrnil z dopusta.
Seveda sem interesent tudi za test takšne novosti.
Če se bo kdo kaj dogovoril, pa še mene rufnite.
Pozdrav
Uporabniški avatar
 Sebi
Pravkar sem govorila z Vilijem. Pravi, da še ne ve točno kdaj bo v Mariboru. Sem mu pustila svojo telefonsko in me bo en dan prej poklical, kdaj pride na naš konec. Ko me bo obvestil, vam javim. Ok? To je to!
Uporabniški avatar
 Damijan
Dajmo malo razmislit, kje bi se dobili..
S Klatežem sva včeraj govorila. Fajn mi bil tak plac, da zadevo preskusimo predvsem na kaki makedamski ali poljski potki. Mogoče kje pod Areno? Ali pa v okolici Pekrske gorce?
Uporabniški avatar
 50cent
Jaz bom za pijačo skrbel :beer: :rol: , vi samo pridite pod Pohorje.

Lp :)
Uporabniški avatar
 Sebi
Mislim, da se bomo mogli kar Viliju prilagoditi... Torej, ko me pokliče vam sporočim dan in čas "zmenka". Mogoče mu sicer lahko predlagam plac. Kje torej vam najbolj odgovarja?
Uporabniški avatar
 klatez
O, super, zadeva je stekla...

Čakam na nove informacije!
Uporabniški avatar
 PAN-DA
Pozdravljeni,
To nedeljo se lahko oglasite na Bledu,kjer bo organizirano testiranje Skike-ov pred in po Poletovim tekom okoli jezera.poiščite nas v Zaki,bel kombi z Skike-ovim in Ozone-ovim znakom.Pridite.testiranje je brezplačno.
l.p.
David
Uporabniški avatar
 Damijan
Dragi Pan-da,

glede na zanimanje predvsem iz Štajerkse bi po mojem že zdavnaj moral
nekdo priletet in nam pokazat to zadevco. Čudno se mi zdi, da moramo
prosjačit, klicat Vilija, ki ga nihče razen po imenu in GSM št. ne pozna, se
njemu prilagajat ipd. Konec koncev - vem za 5 resnih kandidatov, poleg
tega ne govorimo o ravno poceni zadevci, tako da ne vem, kaj čakate. A
je morda krivo dopustniško zatišje?

Poleg tega - Štajerci imamo do Bleda 2h, premaknit se bi moralo teh nekaj
interesentov, vi pa imate iz LJ do MB dobro uro, in to samo en človek.

Nekako tole ni logično tržno ravnanje, se ti ne zdi?

Upam , da bo kdio od forumovcev, ki jih bo kar nekaj na bledu, poskusil
tudi skike, napisal kakšno poročilce o vtisih, tudi fotka ne bo odveč.
Čeprav se po drugi strani sprašujem - a ni to poceni reklama? No, naj bo...
Uporabniški avatar
 Sebi
Tudi jaz sem zelo razočarana. V soboto sem klicala Vilija in se dogovorila za probo za ta teden. Vili ni nikoli poklical kljub temu, da sem mojo telefonsko poslala na vaš e-mail. Tudi od vas ni nihče poklical in javil, da se stvar prestavi. Jaz pa izpadem kot da tukaj na TF nategujem 5 ljudi... 5 resnih kandidatov za nabavo skike.

Se strinjam z Damijanom, da je tole tukaj samo poceni reklama firme, ki se ni pripravljena niti malo potruditi za svoje potencialne kupce. Škoda!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA