vse o teku na smučeh - tehnika, treningi, proge, oprema, ...

Moderator: pryks666

Uporabniški avatar
 gumpy
Tudi jaz sem se danes po službi tudi zaradi spodbudnih sporočil o stanju prog odpravil tečt na Jezersko.
Parkiral sem malo višje od Planšarskega jezera (ob cesti). Proge so res lepo urejene, dovolj široke tudi z eno špuro za klasiko. Za pohvaliti so tudi označevalne table za tekaške proge, kar res ne vidiš vsak dan. :clap:
Na koncu doline sem odtekel še nekaj krogov mimo Karničarjeve koče in iskoristil še edini strmejši del na progi za dober trening.
Edini minus današnjega dne je v toplem vremenu in posledično zelo mehkih progah, a je vseeno šlo :D
Uporabniški avatar
 SpEkTr
Tudi jaz lahko samo pohvalim urejenost prog! Res, kapo dol. Upam, da bo tale sneg danes kaj pripomorel k še boljšim pogojem. pridemo sprobat v petek! :)
Na Jezerskem smo bili včeraj deležni kar obilnih snežnih padavin. Tekaške proge, tako prosta tehnika kot klasika, so lepo urejene. Parkirna mesta so urejena ob Planšarskem jezeru, kjer se tekaške proge tudi začnejo. Proge so urejene v okolici Planšarskega jezera ter v dolini Ravenske Kočne vse do Gorniškega centra. Za podaljšan vikend je napovedano čudovito vreme :)
 hlaček
Čeprav ne pišem veliko na forum ampak proge na Jezerskem pa moram tudi jaz
pohvalit. Res se trudijo z ureditvijo pa še lepo traso so si omislili. Upam,da sneg
zdrži še nekaj časa,tu doli pa naj ga že čim prej pobere.

lp
Uporabniški avatar
 Deniz
Tudi jaz sem podpišem pod vse tele post-e. Težko najti pri nas tako urejene proge s tako čudovito kuliso.Vse pohvale Jezerjanom.

D
Uporabniški avatar
 Pingo
Če smem vprašati,kdaj v petek---dopoldan ali popoldan bodo urejene.Seveda ob predpostavki ,da preneha snežiti.
Lepo je,da nekdo objavlja informacijo o urejenosti tamkajšnjih prog,skorajda on-line--pohvalno :clap:
Ali,se,da še kje drugje izvedeti o urejenosti tamkajšnjih prog.
Npr-Kranjska Gora ima to rešeno s kljukicami ob obstoječih progah---kot semafor :wink:
Pa Bohinjska Bistrica ima tudi nekaj podobnega.
Predvidevam,da ste tudi vi predsatvnica kakšnega turističnega centra na Jezerskem,ali pa se pač motim.Mogoče bi na vaših straneh tudi naredili kaj podobnega??

Drugače pa so proge res dobro urejene,tudi označbe smeri gibanja-teka in prepoved hoje po progah.Res pohvalno :clap:
Proge na Jezerskem bodo urejene že danes čez dan.
Letos smo na Jezerskem uredili dodatnih 5km prog v dolini Ravenske Kočne ter "usmerjevalni sistem", naslednje leto pa vsekakor načrtujemo še korak naprej z informativnimi tablami o poteku prog, ...
 gore
Mojca Markič napisal/-a:Proge na Jezerskem bodo urejene že danes čez dan.
Letos smo na Jezerskem uredili dodatnih 5km prog v dolini Ravenske Kočne ter "usmerjevalni sistem", naslednje leto pa vsekakor načrtujemo še korak naprej z informativnimi tablami o poteku prog, ...

Namig - zelo pomembna bi bila kakšna dobra spletna kamera in res ažurne informacije o trenutnem stanju prog.
Sicer pa - se vidimo.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 13

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA