vse o teku na smučeh - tehnika, treningi, proge, oprema, ...

Moderator: pryks666

Uporabniški avatar
 haupi
Naslednjič se bom zadrl pa te na 1 čaj alpa zakuhanca povabu, da ti bom lahk pol sledil...
 pryks666
v soboto sem bil na Rogli...kaj naj rečem... proga ful spremenjena, veliko tečeš v nasprotno smer kot prejšna leta, označeno še ni, del stare proge sploh ni usposobljen(mogoče ve kdo zakaj so ga čisto skenslali?), je pa bolj razgiban teren, za količino snega je blo tudi slabo pripravljeno(veliko vode na progi)...

se vidimo kaj čez vikend :)
Uporabniški avatar
 dexi27
Tud men je blo od začetka kar čudn vse skupi, ker sem bil prej vsa leta navajen mal drgač, zdaj pa sem pogruntal, kak gre pa se mi ne zdi tak švoh, je pa res, da se bo treba navadit.
Uporabniški avatar
 Kokiii
a makdo sveže informacije,kako je s progami gori? Pa tud za Areh bi kaka informacija prav prišla...
 IZY 11
Evo jest sem bil danes gor. Proge sicer kar lepo urejene glede na razmere. Snega načeloma primanjkuje, ponekod progo pošteno najeda voda, je treba pazit za te ne potopi :). Drugače je za tek ok, upajmo da bo te dni še kaj dodatnega snega, pol bo super.
 IZY 11
Jest sem bil nazadnje gor v četrtek, proge so ble fantastika, po mojem so zdej tudi.
Uporabniški avatar
 vasko
Res je, proge so super! Vreme dons pa je blo fantastično, upam da bo še par dni tko.
 herko
a so že kej označene proge mogoče na rogli
lp
Uporabniški avatar
 vasko
Ja, neki označb je že, jih pa na par mestih še pogrešam. V narobe smer pa se več nihče ne vozi :lol:
 herko
upam da se tud jz ne bom vozu v narobe smer
lp
 herko
zdej majo posebni rubriko "tekaški center Rogla"

objavlajo kakšno je stanje in če so kakšne tekme
lp
Uporabniški avatar
 dexi27
Stanje na Rogli je odlično, proge so dobro urejene in označene, so pa na žalost v soboto in nedeljo zaprte zaradi kontinentalnega pokala :(
No po moje se bo popoldan dalo narest kak krog, itak pa je jutri tekma za nas rekreativce v Ratečah :D
 gregasom
Dexi27, zaprta cez vikend? ta vikend ali prihodnji? Upam da ne prihodnji, ker sem ravno s tem namenom rezerviral zreče za 4 dni :roll:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 17

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA